Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.352
- 5.335
- 2.478
Tüm sorumlulugu alarak yeni nöbeti ben acabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne kadar bekliyorsun beyefendi söyleBu anlaşmayı ancak Dursun Özbek yapar.
inanmayın ben de inanmıyorum zatenSana inanmalıyım
Herhalde onları yurtdışına +10m€ satacağız ondan, şaka gibiAyn biz Muric Türüc için 3 Milyonlara çikmistik Falcao da niye çikmiyoruz.
Sonuçta bogulacaksak da büyük Deniz de bogulalim
Bir ki üç çrilyonMod arkadaşlar, "Yapacağınız transfere s*kayım" yazmanın cezası nedir?
inşallah olur da biz yanılırız yanılmaya razıyızReis senin olumlu haberlerine alışkın değiliz. Mesajını bir iki kere okumak zorunda kaldım.![]()
4 milyon euro bonservis falan ne alaka? Monaco 3-4 milyon euro koparmak için mi Falcao'yu satmıyor sanıyorsun Monaco'nun bu paralara ihtiyacı yok. Yeni forvet almadan bırakmak istemiyor adamlar haklı olarak hepsi bu.Sen ne kadar bekliyorsun beyefendi söyle
Roma transfere dahil ve şu an değere bindi bonservis siz bırakacaklarını falan sanmıyorsundur inşallah4 milyon euro bonservis falan ne alaka? Monaco 3-4 milyon euro koparmak için mi Falcao'yu satmıyor sanıyorsun Monaco'nun bu paralara ihtiyacı yok. Yeni forvet almadan bırakmak istemiyor adamlar haklı olarak hepsi bu.
Bi saniye k den sonra a mi azmistinizMod arkadaşlar, "Yapacağınız transfere s*kayım" yazmanın cezası nedir?
Falcaonun Maliyeti:
Maaş:5.5m
Bonuslar:1m
Maç Başı:10 bin
İmaj hakkı cart curt:1m
Bonservis:4m
Menajer ücreti:3m dan az olmaz
Ve 3 yıllık sözleşme
25m avroyu aşıyor hadi bakalım biz niye batıyoruz