Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelmedi mi daha?​
WhatsApp Image 2019-08-06 at 15.32.27.webp

Leipzig macinda canli izledim erencani

Oyuna girdi dedim canla basla oynar

Iki metre yaninda ki adama pres bile yapmadi

Schalke macinda ki eren geldi aklima o an

Tam fatih hocanin arkasindaydim hoca eren bas diye bagiriyor eren hic orali olmuyordu hoca kafayi yemisti

O gun silmisti ereni

valla ben falcaonun bizim için bekleyeceğini düşünmüyorum muhtemelen bonservis ile alakalı yönetime süre vermiştir halledersek bize katılır istiyor çünkü bizde oynamak

Monaconun bonservis istemesi normal. Adamlarin ne yüksek sponsor geliri var, ne de taraftarlarindan fazla para kopartiyorlar.

Gelirlerini büyük kismi SL ve Lig yayinindan + transferlerden geliyor.

Abi ne bekleniyor lan bu transferlerde

Ne istiyorsun kardesim

2,8 yeter ok al

Sen ne istiyorsun kulup

3 ver al

Al alq al al

Gel ulan

Buyrun 10 saniyede transfer bitti

Iyi forumlar ben kacar :)

Bizim yönetim ne rahat yahu

Ulan Ben eve ekmek getirmesem baski altinda kaliyorum unuttum fln derken ellerim terliyor

Adamlarin umrunda degil kaç milyon taraftar onlarin agzindan çikacak bir cümle için neler yapiyor be

Yazik Günah

Falcaonun Maliyeti:
Maaş:5.5m
Bonuslar:1m
Maç Başı:10 bin
İmaj hakkı cart curt:1m
Bonservis:4m
Menajer ücreti:3m dan az olmaz
Ve 3 yıllık sözleşme
25m avroyu aşıyor hadi bakalım biz niye batıyoruz

Drogbanın juventusa attığı gol-real madride attığı golleri biliyoruz neden çünkü bu adamlar klas oyuncular , klas oyuncu her takımda bir veya iki tane böyle adam olur sen selçuk inana yıllarca 3,5 verirsen ozaman neden battığımızı konuşuruz falcao şampiyonlar liginde iki maç kazandırsa maaşını çıkartıyor , takım için prestij demek, rakip takımlar üzerinde baskı demek , düşünsenize rakip takımda defans oyuncususun ve falcaoyu tutacaksın o yüzden bu tip paralar belli dönemlerde harcanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt