Aykut Uzunay
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2019
- 462
- 290
- 258
Dayı seni çok seviyorum ya adamsın sen addaaaamYönetimin arkasindayim.
Falcao o paralara gelmemeli.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayı seni çok seviyorum ya adamsın sen addaaaamYönetimin arkasindayim.
Falcao o paralara gelmemeli.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Yok kinedir son gelişmeler
Şimdilik bir şey yok.nedir son gelişmeler
Konuşmayacağım yüz defa anlattım hala clde parasını çıkarır, prestij falan abi hadi yaDrogbanın juventusa attığı gol-real madride attığı golleri biliyoruz neden çünkü bu adamlar klas oyuncular , klas oyuncu her takımda bir veya iki tane böyle adam olur sen selçuk inana yıllarca 3,5 verirsen ozaman neden battığımızı konuşuruz falcao şampiyonlar liginde iki maç kazandırsa maaşını çıkartıyor , takım için prestij demek, rakip takımlar üzerinde baskı demek , düşünsenize rakip takımda defans oyuncususun ve falcaoyu tutacaksın o yüzden bu tip paralar belli dönemlerde harcanmalı.
Roma en yüksek ücreti 4.5 milyon euro ile Dzeko'ya veriyor. Sonra 3.5 milyon euro ile Pastore alıyor.
Biz 5.5 milyon euro veriyoruz. Bonuslarla birlikte 7 milyonu bulacak gibi. Roma 33 yaşındaki oyuncuya bu kadar para verir mi bilmiyorum.
B planı uygulamaya konulmuş diyorsun.Eren can yardımcı 3 senelik sözleşme yapilmis
Son dakika cimbom eski forveti eren derdiyok için göztepe ile görüşmelere başladıB planı uygulamaya konulmuş diyorsun.
Dybala, Manchester United'ın teklifini reddetti. Lukaku'nun Juventus hayalleri suya düştü. Inter yeniden umutlandı. (
![]()
@omomani
)
Bu ne demek