Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao narkozluyken adını sayıklayan çocuğun videosunu izleyip de hala romaya falan gidecekse gitsin abi insanda az duygu olur.

Roma en yüksek ücreti 4.5 milyon euro ile Dzeko'ya veriyor. Sonra 3.5 milyon euro ile Pastore alıyor.

Biz 5.5 milyon euro veriyoruz. Bonuslarla birlikte 7 milyonu bulacak gibi. Roma 33 yaşındaki oyuncuya bu kadar para verir mi bilmiyorum.

Yönetim yine bahaneyi bulmuş monaco bonservis istiyor hemen inanak o zaman adamlar 1 ay sonra bonservis istemiş ahmet bulut 2 hafta önce bonservissiz olmaz bu iş demişti birde tamam yönetim senin hiç suçun yok kimi istesen ya klüp bırakmıyor yok başka bir bariyer çıkıyor ve bunlara inanan kişiler çıkıyor:)

Drogbanın juventusa attığı gol-real madride attığı golleri biliyoruz neden çünkü bu adamlar klas oyuncular , klas oyuncu her takımda bir veya iki tane böyle adam olur sen selçuk inana yıllarca 3,5 verirsen ozaman neden battığımızı konuşuruz falcao şampiyonlar liginde iki maç kazandırsa maaşını çıkartıyor , takım için prestij demek, rakip takımlar üzerinde baskı demek , düşünsenize rakip takımda defans oyuncususun ve falcaoyu tutacaksın o yüzden bu tip paralar belli dönemlerde harcanmalı.
Konuşmayacağım yüz defa anlattım hala clde parasını çıkarır, prestij falan abi hadi ya

falcao bu...

bonserviste verilir gerekirse.....

gomis gomez vs.içinden geçtiği lig bu...

ayrıca falcao lan bu...istememek ne demek?

Roma en yüksek ücreti 4.5 milyon euro ile Dzeko'ya veriyor. Sonra 3.5 milyon euro ile Pastore alıyor.

Biz 5.5 milyon euro veriyoruz. Bonuslarla birlikte 7 milyonu bulacak gibi. Roma 33 yaşındaki oyuncuya bu kadar para verir mi bilmiyorum.

Yeni yabancilar icin vergi degisti orda. Maasinin 50% kismina vergi ödemiyorsun, geri kalan 50% maasinin vergisi 45%.

Galatasaray’ın 2+1 yıllık ön anlaşma yaptığı Radamel Falcao bu hafta sonuna kadar Aslan olacak. Monaco ile son görüşme yarın gerçekleştirilecek. (Sabah)

Yarin

Dybala, Manchester United'ın teklifini reddetti. Lukaku'nun Juventus hayalleri suya düştü. Inter yeniden umutlandı. (

🎨

@omomani
)

Bu ne demek

Takas olacaktı Dybala - Lukaku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt