Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roma en yüksek ücreti 4.5 milyon euro ile Dzeko'ya veriyor. Sonra 3.5 milyon euro ile Pastore alıyor.

Biz 5.5 milyon euro veriyoruz. Bonuslarla birlikte 7 milyonu bulacak gibi. Roma 33 yaşındaki oyuncuya bu kadar para verir mi bilmiyorum.

O maaşları 2 ile çarp. Bizde vergi olmadığı için verebiliyoruz zaten.

Biz burda 1 ay bekleyelim sabah aksam. Adamlar 2 günde Dzekoyu sattiktan sonra kimi alacagini dusunup bekledigimiz oyuncuya sulansin. Ve bundada buyuk olasilik bizim onumuze gecsin.

Dukkani kapatalim. Boyle duzenmi olur

Ligue1 Türkiye hesabi:

1 Min.

TRANSFER | Fransız basınına göre, Monaco kulübü Edin Dzeko’yu transfer listesine aldı. Haberde aynı zamanda Bosnalı golcünün adının Inter ile de anıldığı fakat Inter’in Roma’nın istediği 20 M€ bonservis bedelini çok bulduğu için bu transferde kararsız olduğu kaydedildi.

Bunlarda girmis. Takas yaparlar biz ortada kaliriz. Geçmis olsun

Selamlar herkese ♂️

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Ligue 1 Türkçe

@Ligue1_Turkce

·
3d

TRANSFER | Fransız basınına göre, Monaco kulübü Edin Dzeko’yu transfer listesine aldı. Haberde aynı zamanda Bosnalı golcünün adının Inter ile de anıldığı fakat Inter’in Roma’nın istediği 20 M€ bonservis bedelini çok bulduğu için bu transferde kararsız olduğu kaydedildi.

Resim

Abi neydi şu mınakonun telefon numarası Fransızca bilen arkadaş buldum ben

Endüstriyel futbol futbolu bitirdi. Artık futbol konuşulmuyor para konuşuluyor.

Falcao yu alırsak yaşanacak futbol güzelliklerini konuşamıyoruz Alırsak batarız finansal dengemiz bozulur, çok para alıyor yeaaaa... Artık bu zırvalar insanı futboldan da soğutuyor.

Monaco Dzeko'yu neden alsın? Falcao İle aynı yaşta ve Roma'dan net kazancı da 5-6 milyon euro civarı. Roma, Dzeko için İnter'den 20 milyon euro talep ediyordu. Monaco, Dzeko'ya bonservis vereceğine elindeki Falcao ile uzatır.

Porto'da Aboubakar iyice gözden düştü. 10 milyon dolar gibi bir rakama alınır. Diagne'yi 11-12 milyon dolara satıp 3-4 milyon dolarlık sürpriz bir satış daha gerçekleştirirsek Aboubakar'ı bonservisiyle kadroya katarız.

92 doğumlu, ilerde satmamız bile olası

Falcao Romaya h.o

14651.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt