Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet-Diagne uyumu Aston Villa'yı üst sıralara taşıyacaktır. Championship'te.

Yav he Diagne zu Aston Villa

Hiç bir yere gönderemedik bu malı, Aston Villa kesin alır, ben 5 m euro istiyorum dediği an kıçına tekmeyi basarlar.

Ali Naci de mabadından sallamaya başladı iyice.
bencede baktı tepkiler artıyor sallama geldi gibi :D maaşı bizde 1.3 falan olsa 2.5 milyona postalardın ama sen 2.5 verince elde kalıyor

Aston Villa bu yaz transfere 148 milyon euro para harcadı gol kralı Şatne için bizi tatmin edecek bir ücret teklif edecektir

Yok Ali Naci yalan yazıyormuş, yok gitmezmiş.

Bu adam 31 gol atmış, 27 yaşında milli takım oyuncusu. Aston Villa bizim ligimiz gibi 34 maça çıkmıyor. Adamlar yılda 50 maç yapıyorlar nerdeyse.

Adam niye yalan yazsın beyinsizler. Talip olmuşlar son 2 gün işte, son bir forvet transferi yapıp kapatacaklar transferi.

Ya sabır ya..

Calisma iznini birakin. Diagneyi yedek forvet olarak alirlarsa, sizce adamlar onu maasla ikna edebilirmi? Bizdeki ayni maasi almasi icin, orda 4,5 milyon € maas almali. Adamlar Nakambaya haftalik 55 bin pound veriyorlarmis. Ilk on 11 oynayacak veya yakin adama o kadar veriyorlarsa, yedek forvet Diagneye herhalde 2,5-3 milyon brüt maas zor verirler.

Bu Falcao konusu acayip derece milleti psikolojik etkiledi.
Gelir gelmez havaalanında atkı ile birlikte nazar boncuğu takılsın.
Spor dünyası başta 22 Milyonluk 433 instagram hesabı bile Falcao yu konuşuyor.
Hafiften korkmaya başladım artık. Sigurdsson gibi olmasın da.
1473106424147.webp

Trezeguet icin astaon villa ne kadar ödedi? Kesin bize Diagna icin daha azini teklif ederler

4 milyon bakayoko kiralama ücreti+ 8 milyon samatta.falcao beleş

Lan gerizekalı ergen bozuntuları. Sizi tokat manyağı yaparım lan kesin sesinizi.

Yok Ali Naci yalan yazıyormuş, yok gitmezmiş. Yürüyün gidin lan.

Bu adam 31 gol atmış, 27 yaşında milli takım oyuncusu. Aston Villa bizim çükündürük ligimiz gibi 34 maça çıkmıyor. Adamlar yılda 50 maç yapıyorlar nerdeyse.

Adam niye yalan yazsın beyinsizler. Talip olmuşlar son 2 gün işte, son bir forvet transferi yapıp kapatacaklar transferi.

Ya sabır ya..
hayırdır ali naci misin

arkadaşlar bizim tranferlerde neden zorlandığımıza dair fatih altaylı bir açıklama yapmış:

Fatih Altaylı, Habertürk TV'de yayınlanan Spor Saati adlı programda spor gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray bir oyuncusunu satmak istiyor değil mi? Galatasaray bu oyuncusunu satamasın diye devreye giren kulüp başkanları var diyim, gerisini siz anlayın... Yapabilirler, hukuki bir engel yok. Ama menajerlik piyasasını çok iyi bildiğim için net söylüyorum. Galatasaray, Diagne'yi satamasın diye lobi yapanlar var! Uluslararası futbol piyasasının içinde bulunmuş, menajerlerden bilgi alabilen biri olarak söylüyorum bunu. 'O parayı vermeyin' 'O parayı etmez' 'Sen bu işi halletme ben sana başka bir şey yapacağım' gibi gibi şeyler deniyor, hem de dört koldan! Bunda bir ayıp falan yok."

Aston :kırmızıkalp: Diagne kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

bu uyumdan büyük mutluluklar doğacak ben buna inanıyorum. :tbr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt