Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aston Villa'nın bu yaz yaptığı transferler üstelik adamlar kimseyi satmadı.

C4wZ87.jpg
Bunun adi resmen seks

Diagneyi sevmiyorum ama adam sevdiklerimizden bugüne kadar daha çok para kazandıracak ve hayal edebilecegimiz bir kadro için kaynak yaratacak. Cagneee adamsın

A.albayrak : ingulturiden talebiiin var.
Diagne: heee ben çok esliyim zaten.
a.albayrak; hee kraluce elizabuth istegiyor.! Kralı olacaksın orda
Diagne :farketmez tam benlik kendimi kral zannediyorum zaten.

Really !!!oh no,it could not be real,he is an important member of the team and a magneficient player,do not go Diagne stay with us

Pazarlığı Mazarlığı bırakın Allah AŞKINA 9-10 ne veriyorlarsa satın gitsin başımıza bela olacak yoksa bu hıyar.

Yok Ali Naci yalan yazıyormuş, yok gitmezmiş.

Bu adam 31 gol atmış, 27 yaşında milli takım oyuncusu. Aston Villa bizim ligimiz gibi 34 maça çıkmıyor. Adamlar yılda 50 maç yapıyorlar nerdeyse.

Adam niye yalan yazsın beyinsizler. Talip olmuşlar son 2 gün işte, son bir forvet transferi yapıp kapatacaklar transferi.

Ya sabır ya..

cagnenin satılmaması için bir kulüp başkanı lobi yapıyormuş.. fatih altaylı söylüyor bunu.. almaya niyeti olan kulüplere o kadar para etmez almayın deniliyormuş.. ayrıca menejere de bu satışı yapmama karşılığında vaadler veriliyormuş. bana göre banega transferinde de bu tür şeyler yapıldı.. kulüp önce satmaya niyetliyken birden tavır değiştirdi.. teknik direktörleri oyun sistemini banega üzerine kuracam dedi. birileri sevillanın hocasına ya da monciye el altından banega ya satmayın size helalinden 3 milyon euro veririm demiş olması kuvvetli ihtimal.. çünkü bizim oldukça sinsi rakiplerimiz var.

valla 15 falan diyenler var elde kalacağına 10-12 arası ver gitsin kurtulalım işimize bakalım

Aston Villa and Crystal Palace are considering moves for RB Leipzig striker Jean-Kevin Augustin. [sky sports]

Son gunler oldugu icin her yere saldiriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt