Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samatta geldi demişti galiba![]()
kim bu bilal yazar
aslinda bitmis gibiyddi bir anda falcao ciktiSamatta geldi demişti galiba
Ben pek güvenmiyorum
Yalan söylemek günah günah@Rafet Can
O twite bunu yazarken utandım ya
Villa should really buy him. He is a complete Striker. Diagne has a nice finishing, good headers and he's very strong with and without the Ball - in the ground and in the air. Every price under 20 Mil. £ is a bargain for this beast.
Yedi ceddinin kulakları çınlıyordur.. .. ülkeye yararlarından çok zararları var...
Bir gün korkunuzda boğulacaksınız
Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir) ![]()
Diagne´yi astonvilla´ya kitlemeye çalışıyorlar.
Astonvilla´nın iyiliği için onları uyarmalıyız
https://twitter.com/AVFCOfficial
![]()
Öylede eninde sonunda bize kitlenmiş oldu epl klupleri bile düsük paralar teklif ediyor gol krali olan adama pazarlamamiz iyi degil11 milyona diagne giderse ağlarım sevinçten
Bu İngilizler herkese 30-40 verirken, bize gelince mı 8 teklif ediyorlar, küfür edercesine.![]()
kim bu bilal yazar
Hepsinin altina imzami atarim ayrica taraftari kim sikler dvilla direk cakip gelir ruhlari duymaz 12 ye biter bu is@Rafet Can
O twite bunu yazarken utandım ya
Villa should really buy him. He is a complete Striker. Diagne has a nice finishing, good headers and he's very strong with and without the Ball - in the ground and in the air. Every price under 20 Mil. £ is a bargain for this beast.
Pek yalan sayılmaz aslında. Diagne kötü Santrafor değil ve Gol krallı.Yalan söylemek günah günah
Biraz da aralığı fazla tutmuş bilerekaslinda bitmis gibiyddi bir anda falcao cikti