Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün forumda birçok kişi sanki pusuya yatmış bir şey yazmadan bekliyor gibi bir hava var. Yoksa Falcao duyumu aldılar bir şey mi bekliyorlar?

Bu transfer donemi ortalama bir ezel bolumunden daha cetrefilli olmaya basladi

Alacan birader benden de izin alacan herkesten de alacan. Bıktım şu şımarık tavırlarınızdan. Beceriklidir değildir. Beğenirsin beğenmezsin. Siyasi tavrını ben de sevmiyorum an geldi yapmacık olduğunu düşündüm. 6 sene görevinde 6 şampiyonluğu da umrumda değil. Ama Galatasaray’a 3 kuruş yararı olmayan adamların gecesini gündüzünü Galatasaray’a harcayan adama laf etmesine göz yummam. Eleştiriyi anlarım. Galatasaray’dan kovunmuş. Kimsin lan sen! Şikecilerin adilerin konulmadığı görevden bu adam mı kovulacak. Artistliğin alası yok değilse alasını görürsün haberin olsun. Artist
Bak buradan banlanmamak için buraya bir şey yazmıyorum ama sana bu lafları yediricem merak etme

Bilen yok mu yav sizce insan baskı ve stres altında espri yapabilir mi? Yoksa işi bitirmenin rahatlığıyla mı yaptı

@Freud
Bence çok olumlu gitmiyor. Apo taraftarın arasında bir den "baskı" hissetti. Ne diyeceği bilemedi...veya başka çözüm bulamadığı için, işi espiri ye bağladı. Ordan "çıkmak" için..

Sakin olalım arkadaşlar ne gerek var böyle şeylere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt