Yağız Harunoğlu
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2009
- 1.192
- 818
- 1.683
Forumdakiler bazen kasten kaos yaratıyorlar. Yapmayın yahu olumlu mu olumsuz mu durum anlayamıyoruz sayenizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abarttın haAPO'NUN YÜZÜNE İYİ BAKIN
ÇOK GERGİN SİNİRLİ
SAHTE GÜLÜŞMELER
NERDE GÖRSEM TANIRIM
FALCAOYU HALLEDEMEDİLER
BİRDE ESPİRİ YAPIP TARAFTARLA DALGA GEÇİYOR
BUNLAR YANINIZA KALMAYACAK
GS SAHİPSİZ DEGİLDİR
EYY APO
Başkanları 44 yaşında ve Fiat grubunun sahibi, Paratici de usta bir iş bitirici ve ciddi gelir elde ediyor. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar ama şikeci şerefsiz bie kulüp Juventus. Elit lig de Agnellinin fikriHelal olsun ne diyelim hic bos yapmiyorlar.
sol gözüne dikkat ettiysen 6 numara var orada. Bakayoko'yu da bitirmiş başkanım.Albayrak videosundan anladığım #9 FALCAO H.O
APO'NUN YÜZÜNE İYİ BAKIN
ÇOK GERGİN SİNİRLİ
SAHTE GÜLÜŞMELER
NERDE GÖRSEM TANIRIM
FALCAOYU HALLEDEMEDİLER
BİRDE ESPİRİ YAPIP TARAFTARLA DALGA GEÇİYOR
BUNLAR YANINIZA KALMAYACAK
GS SAHİPSİZ DEGİLDİR
EYY APO
Bak şunu hatırla alan ve pato olayında yüzü müthiş düşüktü ve köstebek gibi kaçacak delik arıyordu klasik apo birşeyi başaramazsa ortalarda olmaz başarırsa herşeyi söyler konuşur bu videodan da falcaonun bittiği izlenimini aldım eğerki bir gelişme olmasa apo böyle bir topa girmezAlbayrakın o açıklaması transferin bitmesi rahatlığıyla değil bunu herkes biliyor, geçmişteki bunca işbilmezliğe rağmen tekrar aynı hataları yapar mı yapar. Aksini iddia eden Polyannadır.
Saunders, Venison, Marsh, Souness
NE ABARTMASI KARDEŞİM BİZ ESNAF ADAMIZ İNSAN SARRAFI OLMUŞUZ İNSANIN HER HALİNİ ANLIYORUZ ÇOK NET AÇIK , BU GÜLÜŞ HALLEDEMEDİM AMA OLSUN GÜLÜŞÜ BU NERDE GÖRSEM BİLİRİMAbarttın ha
Olmaz üstat bitmiş olamaz. Duygusallık kontrolünü yapamıyor Albayrak maalesef.Bak şunu hatırla alan ve pato olayında yüzü müthiş düşüktü ve köstebek gibi kaçacak delik arıyordu klasik apo birşeyi başaramazsa ortalarda olmaz başarırsa herşeyi söyler konuşur bu videodan da falcaonun bittiği izlenimini aldım eğerki bir gelişme olmasa apo böyle bir topa girmez
VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fener baskani da ulkenin en zenginlerinden ama goruyoruz demek ki adam farkli bir zeka ve ongoruyo haiz.İyi ekip kurmus.Başkanları 44 yaşında ve Fiat grubunun sahibi, Paratici de usta bir iş bitirici ve ciddi gelir elde ediyor. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar ama şikeci şerefsiz bie kulüp Juventus. Elit lig de Agnellinin fikri

NE ABARTMASI KARDEŞİM BİZ ESNAF ADAMIZ İNSAN SARRAFI OLMUŞUZ İNSANIN HER HALİNİ ANLIYORUZ ÇOK NET AÇIK , BU GÜLÜŞ HALLEDEMEDİM AMA OLSUN GÜLÜŞÜ BU NERDE GÖRSEM BİLİRİM