Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklama yapmayıp yapmayıp yumurta kapıya dayanınca ''Bırakın da Falcao'yu alalım'' açıklaması bana hiç mantıklı gelmiyor
Normalde bir şey diyip geçiştirirsin taraftarı.
Bu video montaj olabilir mi acaba ?
Eski olamaz çünkü Abdürrahim başkanın takımı fotoğraflardaki ile aynı.

NE ABARTMASI KARDEŞİM BİZ ESNAF ADAMIZ İNSAN SARRAFI OLMUŞUZ İNSANIN HER HALİNİ ANLIYORUZ ÇOK NET AÇIK , BU GÜLÜŞ HALLEDEMEDİM AMA OLSUN GÜLÜŞÜ BU NERDE GÖRSEM BİLİRİM

Dunyanin en guzel gulusu benden sana gelsin

IMG_5794.webp

Merhabalar DANYAL ARTEMİS ben egemen yaklaşık 12 yıldır üyeyim foruma o zamanlar rusyada yaşıyordum.

. Artık istanbuldayım. Takip ediyorum ama çok yazamıyorum sadece size yazmak istedim avatardaki bebek benim bebiş fanatik Galatasaraylı olarak büyüyor.. Eve gelince Danyal abiyi aç kendimi göreyim dşyor😁😁😁

Her zaman ki gibi bekleyip göreceğiz, bu açıklamanın altında şaka yaptık olursa duman olur. Bu kadar taraftar şuanda havaya girdi ve havasını da atmaya başladı. Bu açıklamadan sonra olumsuz olması rakipler tarafından alay konusu olur ve bu taraftar bunu kaldırmaz.

Mençıstır cityden fernandinhoyu Fenerbahçe istiyormuş.
Biz istersek gelir
2 sene önce fernando ile birlikte fernandinho çok iyi olur diyen arkadaşlar vardı

Zor mı olur bu transfer?

Açıklama yapmayıp yapmayıp yumurta kapıya dayanınca ''Bırakın da Falcao'yu alalım'' açıklaması bana hiç mantıklı gelmiyor
Normalde bir şey diyip geçiştirirsin taraftarı.
Bu video montaj olabilir mi acaba ?
Eski olamaz çünkü Abdürrahim başkanın takımı fotoğraflardaki ile aynı.
Video yeni bi o kismi biliyorum, takim ayni.
Ankara Havalimani GS.ORG ile takimi eslesiyor

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdürrahim asiri derecede duygusal bir insan ve bence agzinda bakla islanmaz. Belki transfer 99% bitti ama KAP vs'den dolayi aciklama yapamiyor. Sisti sisti o da sakayla karisik mesaj veriyor videoda.

Tabi gaza gelip fazla ümitlenmemek lazim ama bence üstü kapali "bu is bitti" mesaji veriyor bu videoda.

APO'NUN YÜZÜNE İYİ BAKIN
ÇOK GERGİN SİNİRLİ
SAHTE GÜLÜŞMELER
NERDE GÖRSEM TANIRIM
FALCAOYU HALLEDEMEDİLER
BİRDE ESPİRİ YAPIP TARAFTARLA DALGA GEÇİYOR
BUNLAR YANINIZA KALMAYACAK
GS SAHİPSİZ DEGİLDİR
EYY APO

Biri şunu sustursun.

Merhabalar DANYAL ARTEMİS ben egemen yaklaşık 12 yıldır üyeyim foruma o zamanlar rusyada yaşıyordum.

. Artık istanbuldayım. Takip ediyorum ama çok yazamıyorum sadece size yazmak istedim avatardaki bebek benim bebiş fanatik Galatasaraylı olarak büyüyor.. Eve gelince Danyal abiyi aç kendimi göreyim dşyor😁😁😁
@Danyal Artemis

Falcao işi olumlu olsa bile Monaco tarafı bu videodan sonra fiyat yükseltmez mi a iş bilmez abdürrahim albayrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt