Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt forumda da varAMM vardır askerliğini yapanlar bilir, onu hatırlattınız![]()
Persembe perisan, Cuma hayirli gün, C.tesi-Pazar tatil....Salı sallandık, Çarşamba çarşafa dolanırız.
Neymiş hata ?Bu ne ya böyle.adamlari oturtuyorlar o koltuga
Ekli dosyayı görüntüle 54442
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
muhtemelen diğer turda porto var yani imkansız her türlü gelir paraBu arada yarin Basaksehir, Olympiakosa yenerse para alamiyormuyuz?
APONUN YALANI ORTAYA ÇIKANA KADAR KONUŞMAMA KARARI ALDIM ..
SONRA GELİP BU KARDEŞİNİZDEN ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ TAMAM MI ?
EĞER GELİRSE FALCAO BEN HEPİNİZDEN DİLERİM AMA GELMESSE SİZ BENDEN ÖZÜR DİYECEKSİNİZ ..
![]()
Takma kafanaTransfer nöbeti ve Falcao nedeniyle kafam bozuktu zaten. Bir de hanımla tartıştık. Acil bir KAP gelmezse bu moral bozukluğuyla zaman geçmez.
Yok ondan sonra Porto ile oynayacaklar. Onlara elenince para alacazBu arada yarin Basaksehir, Olympiakosa yenerse para alamiyormuyuz?
Tipe bak yav sen hangi köyün delisisin?APONUN YALANI ORTAYA ÇIKANA KADAR KONUŞMAMA KARARI ALDIM ..
SONRA GELİP BU KARDEŞİNİZDEN ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ TAMAM MI ?
EĞER GELİRSE FALCAO BEN HEPİNİZDEN DİLERİM AMA GELMESSE SİZ BENDEN ÖZÜR DİYECEKSİNİZ ..
![]()
Reis yemişim Falcao'yu, aman, Allah mutluluğunuzu daim etsinTransfer nöbeti ve Falcao nedeniyle kafam bozuktu zaten. Bir de hanımla tartıştık. Acil bir KAP gelmezse bu moral bozukluğuyla zaman geçmez.
Ali Koçla ikisi kankalar zaten kurduğu yapı daha doğrusu kurmaya çalıştığı yapı Juventus modeli ama Agnelli gibi bir karaktere sahip olmadığı için başarısız oluyor. Comolli seçimi de tartışılır tabii.Fener baskani da ulkenin en zenginlerinden ama goruyoruz demek ki adam farkli bir zeka ve ongoruyo haiz.İyi ekip kurmus.