Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadsiz gopekler,aziz baskanimiza yapilan ihaneti zaten zor atlattik
#AliGoçBaskaniYedirmeyiz !!!

1142804.png

Transfer nöbeti ve Falcao nedeniyle kafam bozuktu zaten. Bir de hanımla tartıştık. Acil bir KAP gelmezse bu moral bozukluğuyla zaman geçmez.
Hocam sana hanım mı yok :)) ama Falcao bitecik dünyada..
Sen Falcao ya odaklan :)

Şaka tabi aman üzmeyin birbirinizi

Merhabalar DANYAL ARTEMİS ben egemen yaklaşık 12 yıldır üyeyim foruma o zamanlar rusyada yaşıyordum.

. Artık istanbuldayım. Takip ediyorum ama çok yazamıyorum sadece size yazmak istedim avatardaki bebek benim bebiş fanatik Galatasaraylı olarak büyüyor.. Eve gelince Danyal abiyi aç kendimi göreyim dşyor
Ahahah süpersiniz hocam. Çok öpün yerime. İlk gördüğüm günden beri yıllardır süregelen diğer avatarimi iptal ettirip bu bebisi koymuştum. Hani tolganın bizden geçmesinin en güzel şeylerinden olabilir şu kare. Su anki halini atmak isterseniz özelden beklerim.

Hahahaha min. 5,6 transfer lazım bunlara ki hadi şartlardan dolayı 3 transfer yapabilecek olsan bile 1 stoper, 1 kruseyi rahatlatacak mc, 1 de forvet alsalar kendi çaplarında level atlarlar halbuki.. hücumda alternatifleri yok hala stoper , 6 numara arıyorlar :asd:

Şşt uyandıracaksın adamları renkdaş 😊 kadroları çok iyi bence, bol alternatifli. Bu sene nasıl yakalarız bunları bilmiyorum

Ali Koçla ikisi kankalar zaten kurduğu yapı daha doğrusu kurmaya çalıştığı yapı Juventus modeli ama Agnelli gibi bir karaktere sahip olmadığı için başarısız oluyor. Comolli seçimi de tartışılır tabii.
Ali koc cok kibirli biri,kibri aklinin onune gecenlerden.Kimle arkadas olursa olsun ondan bir yol olmaz.Umramda mi,oyna devam!Fenerliler gorecekler ebelerininkini

Ali Koçla ikisi kankalar zaten kurduğu yapı daha doğrusu kurmaya çalıştığı yapı Juventus modeli ama Agnelli gibi bir karaktere sahip olmadığı için başarısız oluyor. Comolli seçimi de tartışılır tabii.

koç çok başarısız bir adam yav

ne risk alıyor ne tedbirli davranıyor

çok alaturka takılıyor

herkesi şaşırttı muhtemelen

ne az para harcıyor ne de iyi oyuncu alabiliyor

nasıl bu kadar kötü yönetti anlamak zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt