Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
#AliGoçBaskaniYedirmeyiz !!!Hadsiz gopekler,aziz baskanimiza yapilan ihaneti zaten zor atlattik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#AliGoçBaskaniYedirmeyiz !!!Hadsiz gopekler,aziz baskanimiza yapilan ihaneti zaten zor atlattik
Hocam sana hanım mı yokTransfer nöbeti ve Falcao nedeniyle kafam bozuktu zaten. Bir de hanımla tartıştık. Acil bir KAP gelmezse bu moral bozukluğuyla zaman geçmez.
Falcao neyse de Gs mutlu etmedi mi kimse edemiyor, Gs mutlu ederse sırıtıp geziyoz sağlığımız yerindeyse..Reis yemişim Falcao'yu, aman, Allah mutluluğunuzu daim etsin![]()
Konut kredi faizleri dusunce ev fiyatlari gene yukseldi bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz
Birde soruyormusun yemede yaninda yat ben 5 bilr veriririmPek yorum yapılmadı ama
Falcao+Onyekuru(1 yıl kiralık)= 3 milyon euro
Böyle bir şey olsun ister misiniz ?
Çünkü sosyal medyada böyle bir iddia vardı.

İmkansız. Pep 30 maç oynatır bu yıl.Mençıstır cityden fernandinhoyu Fenerbahçe istiyormuş.
Biz istersek gelir
2 sene önce fernando ile birlikte fernandinho çok iyi olur diyen arkadaşlar vardı
Zor mı olur bu transfer?
APONUN YALANI ORTAYA ÇIKANA KADAR KONUŞMAMA KARARI ALDIM ..
SONRA GELİP BU KARDEŞİNİZDEN ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ TAMAM MI ?
EĞER GELİRSE FALCAO BEN HEPİNİZDEN DİLERİM AMA GELMESSE SİZ BENDEN ÖZÜR DİYECEKSİNİZ ..
![]()
Ahahah süpersiniz hocam. Çok öpün yerime. İlk gördüğüm günden beri yıllardır süregelen diğer avatarimi iptal ettirip bu bebisi koymuştum. Hani tolganın bizden geçmesinin en güzel şeylerinden olabilir şu kare. Su anki halini atmak isterseniz özelden beklerim.Merhabalar DANYAL ARTEMİS ben egemen yaklaşık 12 yıldır üyeyim foruma o zamanlar rusyada yaşıyordum.
. Artık istanbuldayım. Takip ediyorum ama çok yazamıyorum sadece size yazmak istedim avatardaki bebek benim bebiş fanatik Galatasaraylı olarak büyüyor.. Eve gelince Danyal abiyi aç kendimi göreyim dşyor![]()

Hahahaha min. 5,6 transfer lazım bunlara ki hadi şartlardan dolayı 3 transfer yapabilecek olsan bile 1 stoper, 1 kruseyi rahatlatacak mc, 1 de forvet alsalar kendi çaplarında level atlarlar halbuki.. hücumda alternatifleri yok hala stoper , 6 numara arıyorlar![]()
Ali koc cok kibirli biri,kibri aklinin onune gecenlerden.Kimle arkadas olursa olsun ondan bir yol olmaz.Umramda mi,oyna devam!Fenerliler gorecekler ebelerininkiniAli Koçla ikisi kankalar zaten kurduğu yapı daha doğrusu kurmaya çalıştığı yapı Juventus modeli ama Agnelli gibi bir karaktere sahip olmadığı için başarısız oluyor. Comolli seçimi de tartışılır tabii.
Bu soru yanlış, mümkün mü demen lazım..Pek yorum yapılmadı ama
Falcao+Onyekuru(1 yıl kiralık)= 3 milyon euro
Böyle bir şey olsun ister misiniz ?
Çünkü sosyal medyada böyle bir iddia vardı.
Ali Koçla ikisi kankalar zaten kurduğu yapı daha doğrusu kurmaya çalıştığı yapı Juventus modeli ama Agnelli gibi bir karaktere sahip olmadığı için başarısız oluyor. Comolli seçimi de tartışılır tabii.
O kardeşine söyle aklını sahaya versin,Tipe bak yav sen hangi köyün delisisin?
ankara daGençler albayrak nerde su anda ?
Tebrik ediyorum senin murhancigim. Yakın zamanda bu denli isabetli kararını hatırlamıyorum.Arkadaslar sürekli büyük harflerle yazmak yasaktir. Arkadasimizi bu sebepten ötürü konudan uzaklastirmaya karar verdim.
volkan KILIC tlfonda.
volkan KILIC tlfonda.