Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikaten ya ortasahada 9 futbolcusu olan sikeciler halen 6 numarayi neresine sokacak anlamadim

Rosdriguez deniz muric kruse ile ilk 3 belki cogu deplasman macini gol atamadan bitirir

koç çok başarısız bir adam yav

ne risk alıyor ne tedbirli davranıyor

çok alaturka takılıyor

herkesi şaşırttı muhtemelen

ne az para harcıyor ne de iyi oyuncu alabiliyor

nasıl bu kadar kötü yönetti anlamak zor
Egoyu doğru yönetmek lazım rakibinle yarışarak büyürsün onu masa başı oyunlarıyla aşağı çekerek değil.

Hakikaten ya ortasahada 9 futbolcusu olan sikeciler halen 6 numarayi neresine sokacak anlamadim

Rosdriguez deniz muric kruse ile ilk 3 belki cogu deplasman macini gol atamadan bitirir
Bu Jailson'u itin g.tüne sokuyorlar ama o kadar da kötü topcu degil yani ligde 6 no'yu götürür bence yaninda dogru düzgün bir adam olsa.

Bu soru yanlış, mümkün mü demen lazım..
Bence olması mümkün ne var ki bunda
Falcao'yu bedavaya almaya çalışırken bu ikisine 3 m versek Monaco zil takıp oynar
Hem Onyekuru'nun tanıdığı yer olduğu için 1 yıl kendini daha da geliştirir
Ama esas sorun bizim kasamızdaki para bence Monaco dediğim gibi anında kabul eder bu teklifi

Ohooo Ahmet Bulut bu hafta yine Monaco'ya gidecekmis vs. vs. (Volkan Kilic - Trt Spor). Ölme essegim ölme.

Tam umutlaniyoruz biraz hemen umutlarimizi cökertiyorlar yine.

Lanet olsun.

Falcao'yu bedavaya almaya çalışırken bu ikisine 3 m versek Monaco zil takıp oynar
Ama esas sorun bizim kasamızdaki para bence Monaco dediğim gibi anında kabul eder bu teklifi
galatasarayın eğer teminatlı bir ödemesi yok ise şu an kasasında nakit olarak 15-20 milyon doları var.Yayıncı kuruluş ödemeleri gelmiş

Bu ne ya böyle.adamlari oturtuyorlar o koltuga
Ekli dosyayı görüntüle 54442

ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

X4ByszBs_normal.jpg

Ali Sami Yen #Hedef23

@SamiYen10
· 16d
@ERENINH0 adlı kişiye yanıt olarak
Programı dinledim. Böyle bir söylemi Yok. Maçları yöneten Hakemlerle ilgili Sorulan soru üzerine , şunu dedi sadece; o maçları yöneten hakemler maçta hata vardı diye değil sezon boyunca vasat yönetimler sergiledikleri için mevcut mhk zaten kendileri ile çalışmayacaktı. Sadece bu

Ben o kadar basit olduğunu düşünmüyorum, o zaman senin soruna cevap vereyim, ben isterim istemeyen var mıdır acaba

galatasarayın eğer teminatlı bir ödemesi yok ise şu an kasasında nakit olarak 15-20 milyon doları var.Yayıncı kuruluş ödemeleri gelmiş
Sattığın kadar al prensibine göre hesaplamak lazım o gelirler pek önemli değil Diagne'den gelecek para önemli
Bir de 3 küsür milyon eksideyiz sanırım
:rolleyes:

Ali Koçla ikisi kankalar zaten kurduğu yapı daha doğrusu kurmaya çalıştığı yapı Juventus modeli ama Agnelli gibi bir karaktere sahip olmadığı için başarısız oluyor. Comolli seçimi de tartışılır tabii.

Tabi juventusun olduğu ülkede bir Galatasaray yok, 3-5 yılda bir karşımıza çıkarlarsa da alıyorlar boylarının ölçüsünü. K.o.ç. naapsın, psikolojisini bozduk adamın

Diagne gitsin yeter ki artik buna odaklanalim..Bence giderse domino etkisi yaratacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt