Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Noluyor yani monacoya gittiyse mimarımız, falcao ailesi evimiz nasıl olacak, şöyle olsun, şu odaya da çocukların aydınlatmasını konduralım falan mi diyor.. noluyor olm bak yeteeeeerrrrr..

Ben anlamadım iç mimarı takip edince ne oluyor ki bu adam görüşme mi yapıyor hayır falcao neden bu adamı takip etsin

Yav bu Falcao da hep bu saatlerde hareket getiriyor bilerekmi yapıyor anlamıyorumki ama tam bir çakal milleti galeyana getirmeyi seviyor hıyar

Bu Safakcak denen iç mimar bugün Monaco'ya ucacakti. Hatta bugün havaalanindan story paylasmisti. Dogru söylemis demek ki muhtemelen suan veya bugün bulustular.

Belki iç mimar bugün bir duyum verir ;D

Bu iç mimarın ( çakma mimar ) şu an tasarladığı ve uygulayacağı dairenin tasarımından kirasına her türlü ücretini biz şu an peşin olarak ödedik bile.

Falcao gelmezse para yanar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Safakcak denen iç mimar bugün Monaco'ya ucacakti. Hatta bugün havaalanindan story paylasmisti. Dogru söylemis demek ki muhtemelen suan veya bugün bulustular.

Belki iç mimar bugün bir duyum verir ;D

Belli ki falcaonun karısı davet etti bunu, banyoyu mu kırdıracaklar artık, klozeti mi değiştirtecekler

Bu mimar hangi gün gelecek demişti falcao ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav bu Falcao da hep bu saatlerde hareket getiriyor bilerekmi yapıyor anlamıyorumki ama tam bir çakal milleti galeyana getirmeyi seviyor hıyar

Yarından sonra şevkim azalacak zaten yarın kritik gün benim için

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi de yarın gece diyorlar. Mimar tutar kolundan getirir mi acaba

mimar, buradan çıkıp monaco'ya gittiğine göre onun orada ki evinde değişiklik yapacaktır herhalde. Veya pr çalışması olabilir. Salı gunu gelecek demişti bu mimar öyle hatırlıyorum.

Bu mimar havaalanindan fotograf atmisti sanirim Monaco'ya gidiyor olabilir..Yani oraya gidip ordaki evlerini dizayn etmek icin gidiyor olabilir kotu dusunursek😀

mimar, buradan çıkıp monaco'ya gittiğine göre onun orada ki evinde değişiklik yapacaktır herhalde. Veya pr çalışması olabilir. Salı gunu gelecek demişti bu mimar öyle hatırlıyorum.
Sali günü için uçak paylaşmıştı. Söylenene göre gitmiste zaten

Falcao'nun evinin su tesisatı ile ilgilenecek usta ortaya çıkmadan bu transfere inanmayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt