Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.920
- 6.599
- 2.463
Monacoda o kadar billurlu mimarlar varken kendi evi icin bizim sidikli mimarı mı çağıracak , bi buluşma olduysa istanbuldaki ev için belli işte 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bana veya her hangi bir yoneticiye ozelden yazabilirsin once.duyum vereceğim ama ilk kimden onay almamız gerekiyor acaba ?
Bu mimar sağlam biri altta behzat uygurla yazismalara bakarsak
duyum vereceğim ama ilk kimden onay almamız gerekiyor acaba ?
Duyum var beyler toplanin :cimbom:duyum vereceğim ama ilk kimden onay almamız gerekiyor acaba ?
eski sevgiliyi stalklıyoruz sankiRadamel Falcao, iç mimar Şafak Çak’ı takip etmeye başladı.
Basliyoruz yine
önce bana özel mesajdan bildiriyorsunuz kanıtıyla, sonra ben moderatörlere iletiyorum, onlar da adminlere iletiyor.
sen kimsin. konudan atilma nedeniönce bana özel mesajdan bildiriyorsunuz kanıtıyla, sonra ben moderatörlere iletiyorum, onlar da adminlere iletiyor.
Falcaonun Monte Carlodaki evi için gitmiş çok belli![]()
Komik değilsinönce bana özel mesajdan bildiriyorsunuz kanıtıyla, sonra ben moderatörlere iletiyorum, onlar da adminlere iletiyor.
herkes icin gecerli bu ... ama AYSEGÜLden DUYUM almakta ne koyuyor ..Modlar da az degil ha hemen özelden yazin demeler falan![]()
nolduHay iç mimarınada dış mimarınada başlacayağım ya, Valla tiksindim bu muhabbetten en sonunda gelmedi diye söveceğiz bu iş bitecek.