Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.493
- 8.860
- 1.698
Icimizdeki civcivler ne olcak başkanYahu forum zaten dışarıya kapalı değilmi paylaşın 5 dk sonra kaldırın olsun bitsin millet zaten gergin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icimizdeki civcivler ne olcak başkanYahu forum zaten dışarıya kapalı değilmi paylaşın 5 dk sonra kaldırın olsun bitsin millet zaten gergin
en başından beri o ihtimalden dolayı hukuksal yollardan doğabilecek riskler yoklandi full hatırlamıyor musun? Son anda vazgeçilmedi ki, uefayla falan yazışmalar yapıldı kulüp tarafindan, Çin kulübü birşey yayinladi sonraModeste olayini hatirlatim sana.... son saniyede akillarina geldi mallarin
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma musap. Mustafa cengiz her hareketi uefaya danışıp yapıyor zaten riskli iş yapmaz benceffpden basi agriyan takimiz. Zaten transfer cezasini yedik (+-0) eger bu duyumdaki olay yasal degilse, uefa bizim ..................................
Söv kardesim arkandayim.Ya sokacam he delinin biri kuyuya 1 taş attı kaç kişi bekliyor. Sokacam duyumuna da duyumcusuna da transferine de ffpsine de yeter lan delirttiniz beni
Madem herkes patlayacak ben aysegul hanimin duuymunu paylasiyorum
falcao ile check
mendes ile komisyon check (3mio)
monaco 3 mio istiyor. FFP ye girmesin diye mendes ödeyecekmis cebinden ama bizden 5 istiyor o halde
^^^
bana kizmayin ben demedim