Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok iste. Barca griezmannin cikis bedelini ödedi. Falcao da cikis bedeli YOK. dogrudan hile hurda yani. Neymara yakin, ama neymar kendi ödedi diye gösterdiAnladığım kadarı ile Mendes Monaco'ya sonra biz Mendes'e gibi, en sonunda UEFA bize kitlemesin diyeceğim de ortada Griezmann örneği var.
İyi de adam cebinden 3 öderse, o durumda bizden 5 alacaksa, 5-3=2 milyon kalmış oluyor kendine. İlk durumda 3 alıyordu zaten. Neden yapsın böyle bir şey.Madem herkes patlayacak ben aysegul hanimin duuymunu paylasiyorum
falcao ile check
mendes ile komisyon check (3mio)
monaco 3 mio istiyor. FFP ye girmesin diye mendes ödeyecekmis cebinden ama bizden 5 istiyor o halde
^^^
bana kizmayin ben demedim
Bunun neyine bu kadar gizem yarattiniz yapmayanmi var tove bismillahDUYUM BU ARKADASLAR:
falcao ile check
monaco 3 mio istiyor. FFP ye girmesin diye mendes ödeyecekmis cebinden ama bizden 5 istiyor o halde
By Aysegul
Falcao mu geldi?3 milyon yatıyo o anahtarın ucunda übeyit bey :red:
Böyleyse kalsın baba öküz alırız o paraya. 2 yıllık maaliyeti asgari 15 mio euro oluyor.DUYUM BU ARKADASLAR:
falcao ile check
By Aysegul
1 kez avrupaya gitmeme cezası aldık.bu kulubun hukukculari, yoneticileri gerizekali mi öyle olabilecek bi olaya müsaade etsinler