Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
2013ten beri istediğimi biliyor muydun?
Adam uçuyor milanda gelmez gelmemeli de zaten
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2013ten beri istediğimi biliyor muydun?
Fenere Sokuyos Jopu okudumFenere Socios Şoku
Ne yapmis
Gelde uyu şimdiBelli olmaya başladı
Cevap gelmedi. Sanirim arkadasa da yazmiyo artik , td olmasina ragmen xdkenanı sordun mu dana
Evet. Token satıyorlar. Bizim taraftarda baya ilgili. Galatasaray token iyi sattılar bildiğim kadarıylaAga bunlar kim ki çözemedim? Sponsorumuz mu?
Adam uçuyor milanda gelmez gelmemeli de zaten
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bjkye gitmediğine göre bizle anlaşmış olabilir sene sonu. Rodop demişti sene sonu işin fv ile imzaladığımızı.Cevap gelmedi. Sanirim arkadasa da yazmiyo artik , td olmasina ragmen xd
Gelde uyu şimdi
Gelmez, üstelik ismi tepelere yazılmaya başlanıyor artık. Tek başına karar alacak olsa bir ihtimal ama o seviyede futbolcular hadi ben şuraya gidiyorum diye gidemiyor. Kariyer planlamalarını yapacak, geleceğini garanti altına alması için onun yerine hamleler yapacak birçok insanla, firmayla çalışıyorlar. Bireysel sponsorları var, kendi markaları oluyor daha da popülerleştiğinde. İmkansız şu an için.Bu Mesut hamlesinden sonra meydan okuyabilir.Şampiyon olursak Şampiyonlar Ligi falan varken ben biriyle anlaşmazsa gelebilir diyorum hakkımızda hayırlısı..
prostat olacaz reyiz , yok böyle bişeyçişe gidemedim 10 dk dır yazılanları takip etmekten![]()