Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan için 4 milyon artı %50 kötü bir teklif değil. Ne bekliyorlar ki. Adama fener dışında bizden başka teklif yok. Orda da kalmak istemiyor. Beklentileri karşılayıp milli takımda iyi oynar ve biz 10 milyona satsak bile toplamda 9 milyon kazanmış oluyorlar. Yani şu an ki piyasasından fazla kazanmış oluyorlar.

Yedlin için yapılan en iyi yorum;

Adam hücumcu bekten resmen savunmacı beke dönüştürüldü. EPL için yetersiz kalabilir fakat burası için temposu ve çevikliği ile mutlaka fark yaratacaktır. Feghouli'nin içe doğru deplase olduğunu düşünürsek bence doğru bir tercih Yedlin.

Tottenham'da maça çıkmadı bu adam. Altyapıda takıldı biraz sonra kiralayıp durdular

Ajansspor son dk geçti kank

Geçen kadroya alınmamıştı buraya da yazmıştım ya BJK ya GS yapar diye düşündüm adamın beşiktaşla bir gönül bağı var o açıdan şanssızız ama Cenk geldiyse hulku almazlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu malatya'ya Bakasetas olayını göstermek lazım herif 2 sezondur iyi perf veriyor buna rağmen 3 istiyorlar sen yarım sezon oynamış youssuf'a nası 3m istersin diye

Şuradan 7 puan çıkarırsak efsane olur.

Antep: 3 puan
Başakşehir: 3 puan
Fb: 1 puan

Bu akşamki maç çok kritik. Bu maçı atlattıktan sonra sakatlar-yeni transferler vs. derken güzel bir ivme yakalayabiliriz.

Akşam kazanmamız lazım. Bana göre bundan sonraki liderlik yarışı için çok kritik bir maç.

Şu malatya'ya Bakasetas olayını göstermek lazım herif 2 sezondur iyi perf veriyor buna rağmen 3 istiyorlar sen yarım sezon oynamış youssuf'a nası 3m istersin diye

Adam geçen sene 2200 TL’ye bu sene 100 bin Euro’ya oynuyor gitsin adil zevzeğe desin ben 3 milyon Euro edere benziyor muyum mal herif diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

taraftarı yok da bakkal dükkanı mı bu yaw milyonluk kulüp işletiyor adamlar. 4-5m gibi rakamlara bitiyorsa bu iş. el altından da bi o kadar veriliyor demektir. mümkünatı yok baska türlü.

el alti oldugu asikar , o yuzden zaten kabul ederler yoksa 4 milyon az ama taraftar olmadigi icin kolayca el alti alabilirsin.

yedlin kötü falan deniyor da bu adam premier ligde 109 maç oynamış. linnes'ten de kötü değildir herhalde. gelsin sene sonuna kadar idare etsin.
linnes gidince alternatif bekimiz olur önümüzdeki yıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt