Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
NexusSport adlı twitter hesabının paylaşımları yasaklanmıştır. Bu hesabın twitlerini paylaşanlar, yazanlar cezalandırılacaktır.
Italik olmasaydi ciddiye alabilirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NexusSport adlı twitter hesabının paylaşımları yasaklanmıştır. Bu hesabın twitlerini paylaşanlar, yazanlar cezalandırılacaktır.
Olayı ne bunların takip etmedim paylaşan neden ceza alıyor bilmediğimden soruyorumNexusSport adlı twitter hesabının paylaşımları yasaklanmıştır. Bu hesabın twitlerini paylaşanlar, yazanlar cezalandırılacaktır.
hd ferre mi?
Olayı ne bunların takip etmedim paylaşan neden ceza alıyor bilmediğimden soruyorum
vay imcici kardeşim yaVR olarak denemek lazım güzel bir deneyim olacagından şüphem yok
Olayı ne bunların takip etmedim paylaşan neden ceza alıyor bilmediğimden soruyorum

Serdar Sarıdağ'a sormak lazım, bjk' nin Mirin transferini ders diye okutmak lazım diyordu. Ne oldu o ders, müfredattan mı kalktı? demek lazım.Beşiktaş, Fransız oyuncusu Isimat-Mirin'in sözleşmesini fesh etti.
252 maçta 9 gol 2 asist. bu ne la neden almıslar ki bunu.
edit:savunmaymış yanlış alarm. bende siyahi görünce hep forvet yada kanat canlanıyor gözümde.
Takımımız hakkında sürekli negatif algı yapması, rakip takımların amigoluğuna soyunması vs
Yaptıklarıyla kalsınlar o zaman renkdasGs hakkinda surekli algi yapiyorlar.
Bir sorum var
Basaksehir takasta babeli
ne yaptın üstad sen 7m+ 3 futbolcu il yazdığın iyidir fazlasına gerek yokİrfan = 5M
İrfan = 6M + E.Akbaba
İrfan = 7M + E.Akbaba + Ö.Bayram + Şener
Önerelim, onlar düşünsün....![]()
Sonunda. Elinize sağlık.NexusSport adlı twitter hesabının paylaşımları yasaklanmıştır. Bu hesabın twitlerini paylaşanlar, yazanlar cezalandırılacaktır.
Fbli nexusOlayı ne bunların takip etmedim paylaşan neden ceza alıyor bilmediğimden soruyorum