Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılan teklifi beğenmiyorsunuz, nasıl alacağız başka?

Irfan bizde olsa 10 milyon çekersiniz.

Kimse kimseyi kandırmasın.

Irfana rahat 8 verilir.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

İrfanı 8 almak problem değil 18 satmak problem ha ben satmak için almıyorum dersen o paralar verilmez satmayacağın bir oyuncu için

Bu Basaksehirin bugüne kadar nasil Cengiz Underin parasini yedigi belli oldu. Adamlar oyuncusunu sattığı klubu resmen sömürüyor

kuru kuru 2. 45 dk oynasa keşke. hocam yeni gelen topçuyu kademeli olarak oynatıyor. daha ömür hayatımda yeni gelen oyuncuyu 45 dk oynattığını hatırlamıyorum. dilerim yanılırım da kuru kurumuz canımız ciğerimiz 2. yarı rüzgar gibi eser.

Hem irfan’i istiyorsunuz hem de rakam begenmiyorsunuz beyler bu rakamlar olmadan zaten yollamayacaklar cok belli

Bence cok oyalandik teklifi yaptik olmadi mi vaz gectigini acikla zor degil

kuru kuru 2. 45 dk oynasa keşke. hocam yeni gelen topçuyu kademeli olarak oynatıyor. daha ömür hayatımda yeni gelen oyuncuyu 45 dk oynattığını hatırlamıyorum. dilerim yanılırım da kuru kurumuz canımız ciğerimiz 2. yarı rüzgar gibi eser.
O kadar oynayabilecek kadar hazır olduğunu sanmıyorum. Halil falan oynar ama Henry zor bence. :(

satacağın adam var satmayacağın adam var. bu sat sat sat kafası nedir ya? sürekli satanların halini de gördük. tok satıcı diye birşey var. hagiyi 10 satsan ne olacaktı bir daha bu düzeyde oyuncun olacak mı? gomisi 15 e satsan ne olacak var mı dengi.. fm oyunları oynaya oynaya kafanız karışmış.

Muslera

Yedlin - Luyindama - Marcao - Saracchi

Taylan/Transfer

Feghouli - Belhanda - Arda - Onyekuru

Mostafa

9A1575E4-3E68-4276-BA61-9E038419CA53.webp

İrfanı 8 almak problem değil 18 satmak problem ha ben satmak için almıyorum dersen o paralar verilmez satmayacağın bir oyuncu için
Aynen öyle . İrfanı satmak için değil uzun yıllar oynatmak için alıyoruz. Kim ne derse desin irfan kendini ispatlamış bir topçu. Şampiyonlar Ligi'nde bile fark yarattı. Selçuk İnan gibi uzun yıllar oynatacağız. Sorunsuz Temizinden 4-5 yıl götürecek bizi. Böyle biri için 10 milyona bende karşıyım. Ama 6 ideal bence. Dediğim gibi satıştan payın fazla bir anlamı yok zaten.

hocaya kalıyor iş günün sonunda. Nzonziler seriler falan geldi de noldu. Nzonzi gitti adam gibi antrenman yapmıyorduk falan diye açıklama yaptı Fransaya gittiğinde.
Once o kocaman gotunu kaldirsin sonra antremandan bahsetsin Adem vole ile attigi golde topu gogsuyle aldigi halde ondan daha yuksege sicradi bide yikti onu gelmis antremandan bahsediyor .pizaqjfwnk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt