Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaraylı olarak bildiğimiz üstelik eski Galatasaray kongre üyesi Göksel Gümüşdağ, İrfan'ı Fener'e vermek için her şeyi yapıyor. Hocanın anlattıklarından bu çıkıyor. Yüz karası.

İrfan Can düzgün duruyor. Onun da bize karşı ne hissettiğini herkes biliyor.

Hoca başka şeyler de devreye girmelidir, her şey para değil diyor. Ne kastediyor acaba?

Hoca sildi mi siliyor.

Serdar Aziz de öyle gitti.
Diagne de bende son kırmızıdan sonra hocadan da kırmızıyı yedi..

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orası öyle de reis Serdar yerine Ozan çıkmıştı veya Serdar'ı kadro dışı bıraktığımızda Marcao gelmişti Ozan'ı satmamış olsak Marcao & Ozan ikilisi ile oynayacaktık Maicon ve Serdar yerine

Diagne 'nin gitme ihtimali ile birlikte Mostafa Mohamed transferi ile yeri dolduruldu

Luyindama'nın yerine Ferro gelse mesela tamam derim Fatih Terim 'in tercihi buymuş ama Emre Kılınç 'a veya Luyindama'ya olan sinirinden dolayı Donk ve Akbaba ile oynamak değil bunun çözümü

Ferro gelir Luyindama'yı silersin ne bileyim İrfan Can gelir Emre Kılınç'ı silebilirsin ama Akbaba'yla Donk'la oynarken yapmamak lazım bunu

İrfan feneri dehlemiş heheheh

Hoca net bir şekilde daha transfer istiyor, çok net hemde. Ayın 1 ine kadar çok şey olabilir, OLMALI, GALATASARAY gibi davranmalıyız, onu bekliyorum ben. İrfan can ın bize karşı neler hissttiğini biliyoruz, herşey para değildir.

Fatih Terim: "İrfan'ı söylemiştim ben. Onun bize karşı ne hissettiğini herkes biliyor. Uğraşacağız. Hangi fedakarlık gerekiyorsa yapacağız. Koca Galatasaray burada geri çekilmemeli. "

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt