Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YD11ndAFUnwNMorNYPwPko6oNCRqAXyfSjyTAqyPzyg.png

❌

👇

EDUWI3eVUAELhyD.webp

Saha içi kanalının canlı yayınında Sinan Yılmaz Trezeguet'ten bahsetti çok iyi oyuncu işte Aston Villa'yı EPL'de tutan aktörlerden birisi oldu vs. diye şöyle bir düşündüm de Onyekuru & Mohamed ve Trezeguet üçlüsünü izlediğimizi

Neyse şimdi...

Fırsat transferleri biri yedlin diğeri de gedson olabilir bence. Youssuf fırsat değil ki para verip alıyorsun, irfan hiç değil zaten. Anlamadığım 2 oyuncu ve irfan dedi ilginç

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilahi adalet kendinizide yirtsaniz tecelli edecek it suruleri. Bakalim sizi kim kurtaracak o zaman.

Cok insana kizdim, kin besledim Galatasaray yuzunden ama su Ridvan ve yanindakilere besledigim kadar asla.

En buyuk acilari yasarsiniz insallah

Bu arada burada Fatih hocaya, oyunculara ne hakaretler ediliyor bir şey yok, dün falcoa adlı genç delikanlıya çöp dediğim için 1 gün myc verdiler . Cezayı veren arkadaşa sevgilerimi sunuyorum, gözlerinden öperim kardeşim.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan allahsızlar her hafta hakemle geldiniz buralara beşiktaşı zaten konuşmaya bile gerek yok sadece son maçlarını izleyenler görmüştür neler olduğunu.. Büyük şikecilere gelince sadece başak maçını bile konuşsak yeter herhalde.. şeref yoksunları utanmadan bile hala konuşuyor ezik oğlu ezikler.
Harbi bugün Malatya’ya verilen kırmızı pozisyonunu bejeke her maç 3-4 kere yapıyor kart yemiyor.

Fenere gitme ihtimali yok. Bize gelme işi yatarsa başakta kalır. Hoca bunu bildiği için bu kadar rahat konuşuyor. Aksi halde rezillik cunku
Hiç net değilim ben o konuda. Onyekuru ve Emre'ye kefil olabiliyorduk çünkü Galatasaray sevdalısı oldukları çok netti. Ama İrfan için hiç aynı şeyleri söyleyemem. Ya Fener ya kal derlerse İrfan ille de Galatasaray diyecek profilde biri değil bence. Fenere gider böyle bir durumda. İnşallah yanılırım.

İrfan için son teklif 7 + Akbaba + %25 sonraki satış payı olmalı. Daha fazlasını Fener veriyorsa bırakınız alsınlar şerefsizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt