Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim bir sey var
Dün nihat cikip demedi mi fb limiti aşmamak serdar ve gustavo’nun maasini düsürdü diye
E bunlar 10 milyon € nasil verecekler irfana
Hadi mesut bedavaya oynasin sözde 3.5m euro maasindan vazgeçsin, kalan 6.5m nasil halledilecek
Orta saha hattini asgari ucrete mi oynatacaklar bu sefer

@murat_bereket: Beni bilen bilir, transfer haberi yazmam hiç çünkü işim değil. Ancak net bir bilgiye sahip oldum. İrfancan, G.Gümüşdağ’a FB’de oynamak istemediğini açıkça söylemiş ve Galatasaray’la anlaşırsanız giderim demiş. Bundan sonra ne olur bilemem çünkü V.Muriç de benzer bir twit atmıştı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mozambik Reisi telefon eder irfan fb'ye geçer.Vedat ta olduğu gibi.

Benim anlamadigim bir sey var
Dün nihat cikip demedi mi fb limiti aşmamak serdar ve gustano’nun maasini düsürdü diye
E bunlar 10 milyon € nasil verecekler irfana
Hadi mesut bedavaya oynasin sözde 3.5m euro maasindan vazgeçsin, kalan 6.5m nasil halledilecek
Orta saha hattini asgari ucrete mi oynatacaklar bu sefer

Serenay da nafakasından vazgeçmiş Fenerbahçe için.

Diagneden iki kiralama bedeli olarak toplam ne kazandik?Belcika ligi takimi kac vermisti?

Mecbur yusufu alacaz artık başka ön libero alternatifi kalmadı. Parayı kısabildiğimiz kadar kısıp çöpleri teklif edelim belki bi kaçını beğenir alırlar
Yusuf ile maksimi alalım . Antep'te ki Maksim iş yapmaz mı bizde Taylan Yusuf önlerinde Maksim

Yusuf ile maksimi alalım . Antep'te ki Maksim iş yapmaz mı bizde Taylan Yusuf önlerinde Maksim
1611955195599.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt