- 19 Mart 2014
- 29.608
- 31.029
- 2.718
Ben demedim.Bir iki saat önce. Hiç bir bilet yok dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben demedim.Bir iki saat önce. Hiç bir bilet yok dedi
Youssouf stil olarak Donk gibi, dripling özelliği olması lazım o mevkiye
kiralık olup 6 ay sonra gideceğine benim olsun. o nedenle yusuf.Galatasaray 2 orta saha almak istiyor.6 Numara için isimler Nakamba ve Youssouf 8 numara içinse İrfan olmadı sürpriz bi isim gelecek bu isim Gedson değil. (Eyüp Yıldız)
Nakamba ok. Etebo gidip bu gelirse iyi olur
Halil Dervişoğlu
Henry Onyekuru
İrfan Can Kahveci
Mostafa Mohamed
Kaan Ayhan
Yedlin
Ferro![]()
Yusuf![]()
Gedson![]()
Gelmeyecek , İnan edelim.evet saat 5 oldu yavaştan st.etienne haberleri gelmeye başlar
Kusura bakma yanlış gördüm o zaman . Sanki biri öyle yazmıştı.Ben demedim.
O olursa sezon sonuna kadar olur sonra gidecek yani bir sonraki sezon kalma ihtimali olmaz o yüzden oraya hep bizim olacak birinin alınmaya çalışılması daha mantıklı ama İrfan'a bu saatten sonra ısrar etmeye gerek yok Geson oluorsa 6 aylık olmalı sezon sonu için orta saha aranır.Gedson'un %1 bile olma ihtimali varsa onu zorlasınlar.İrfan'ı top diye oynar gedson.
Bu adam'ın dediği hiç bir şey tutmuyor ya .
Evet sallıyor. Eski haberleri gördü ona göre uydurdu işte. Ama Mohamed işi kap gelmeden inanamıyorum artık çok değişik bir süreç .Zamalek’in basin sozcusu sabah bunu da demis:
“Mustafa is convinced that the one who reaches him is better than the one who does not reach him, and Galatasaray is one of the big teams in the Turkish league.”
Savas corlu salliyor gibi