Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu salak önemli futbolcu falan mı sanıyor kendisini
Nerede yaziyorYusuf yalan olmus
Yusuf u bende bizim maçlarda beğenmedim bize Melo Fernando gibi bir oyuncu lazım hem sert hem teknik .İrfan da tam 10 numara oyuncusu da değil gol atmıyor bize golcü bir on numara lazım Sasa İliç hagi Alex gibi irfanda da soru işaretleri var
Hoca bence sağ kanatta oğulcanla sağ içte feg den memnun sol içe irfanı sola onyeyi forvetede mohamedi aldırdı ön liberodada taylanı bu sezon kesmezŞampiyonluk için Arda hep ilk 11 oynatır hoca. Kesinlikle 10 numara olarak oynatmalı arkasına da iki tane merkez orta saha oturtmalı. Ndayishimeyi bu yüzden ısrarla istiyor bence.
Muslera
Yedlin xxxx Marcao Saracchi
Taylan Ndayishime
Feghouli Arda Onyekuru
Mohamed
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Azubuke çok daha iyi oyuncu. Ilginç bir takas.Ertan Süzgün:ÖZEL -
Başakşehir, Yeni Malatyaspor’dan Youssouf Ndayishimiye transferi için Adil Gevrek’le masaya oturdu!
Başakşehir, Malatyaspor’a para + Azubuike’yi önerdi.
İki takım arasında görüşmeler olumlu yönde ilerliyor!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman diagne sorlothtan gomisten iyiBELHANDA
20/21 8 GOL 2 ASİST
19/20 7 GOL 3 ASİST
18/19 4 GOL 10 ASİST
17/18 3 gol 10 ASİST
TOPLAM: 22 GOL 25 ASİST GALATASARAY PERFORMANSI
İRFANCAN
20/21 6 GOL 3 ASİST
19/20 6 GOL 5 ASİST
18/19 4 GOL 5 ASİST
17/18 2 GOL 3 ASİST
TOPLAM: 18 GOL 16 ASİST BAŞAKŞEHİR PERFORMANSI
Biz bu irfan'a gidip şimdi en az 8 milyon euro vereceğiz takasta vereceğimiz futbolcular ve ekstra primler hariç.Hazır elimizde daha iyisi var?
kaynak renktaş?Yusuf yalan olmus
Aynen fener'in şampiyon olduğu döneme ait diğer mahalli liglerde şampiyon olan takımlarda aynı şekilde itiraz edebilir.59 öncesi şampiyonluklar boş iş.
fener 3 tane mahalle takımını alıp turnuva düzenlemiş, bunu şampiyonluk yerine sayalım diyor.
o zaman ankara yenimahalle spor da çıkıp ben de ankara bölgesinde şampiyon oldum, türkiye ligi şampiyonluğum var desin.
yerel ligi alıp ben türkiye şampiyonuyum diyemezsin.
görüşmelere bunlar nasıl katılıyor hep merak etmisimdir , saniye saniye olumlu ilerlediğini bile biliyorErtan Süzgün:ÖZEL -
Başakşehir, Yeni Malatyaspor’dan Youssouf Ndayishimiye transferi için Adil Gevrek’le masaya oturdu!
Başakşehir, Malatyaspor’a para + Azubuike’yi önerdi.
İki takım arasında görüşmeler olumlu yönde ilerliyor!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BRAVO iq 8800 irfan'ı kaç kere izledin?O zaman diagne sorlothtan gomisten iyi
Ertan yazdiNerede yaziyor