Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Bunlar çok kötü durumlara düştü son 15 senedir 2007 ve 2014ten başka şampiyonlukları yok hadi şikeli sezonuda sayıyım 3 şampyonlukları var acayip çöktüler yani öyle böyle değil borç 4 milyarı geçmiş başarı yok her sene 10-20 oyuncu gelip gidiyo zankayı alıyolar adam daha gitmeden ramiyi alıp gönderiyolar o daha gitmeden falette geliyo gidiyo zaman da muhtemelen diğer yerelleri sayıp yine geçerler kendilerincebi ara 12 no hedef 45 falan yazmıştı istanbul ligini ekleyip,bi de not düşmüşler bu lig yereldir,ulusal değldir vb diye ahahahahh
koçla bişeyler deniyolar transferle yarışta ligde kalıp acun rıdvanla medyada,nihatla tffde,tayyibe çıkıyolar devlet kanadında her yolu deniyolar ama yine olmuyo
youtubea fb real yazıyosun fifa maçı,fb bayern yazıyosun pes maçı çıkıyo koç rica minnet audi kupasına aldırdı bunları ordada rezil kepaze oldular,sivasla cumhuriyet kupası oynamışlar iki takımlı turnuvada ikinci olup kupa almışlar adamların başarısızlıktan kupasızlıktan gözü dönmüş
ben artık şlde oynamaktan bıktım(başarısızız ama yinede ordayız) hangi sene hangi gruptaydık grupta kim vardı anımsayamıyorum ama fbliler mö şl sezonlarınsaki kadroları,pozisyonları,golleri,değişiklikleri falan hatim ettiler resmen başka bişey yok çünkü
bi ara 12 no hedef 45 falan yazmıştı istanbul ligini ekleyip,bi de not düşmüşler bu lig yereldir,ulusal değldir vb diye ahahahahh