Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
falcao diagne babel linnes
şu kontratlardan bir çıksak varya rahatlayacağız
bir daha böyle ahmaklıklar yapmayalım
12-13 milyon euro yıllık çöpe atıyoruz
+ belhanda, + feghouli!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao diagne babel linnes
şu kontratlardan bir çıksak varya rahatlayacağız
bir daha böyle ahmaklıklar yapmayalım
12-13 milyon euro yıllık çöpe atıyoruz
Mostafa Mohamed maçları bittikten sonra resmi olarak açıklayacaklarmış.İtalya basını Gedson ve Ferro'yu bize yazdı.Görüşmeler devam ediyormuş.Malatyaspor Başkanı da biz Galatasaray'a istediğimiz bonservis ücretini söyledik gerisi onlarda tarzında bi şey dedi..Merhabalar
Ajanslarda gunun gelisen onemli transfer haberleri nedir acep?
Gerson cok pahali falan deniyodu reys nasil olcak acep bizde de malum denizde para bizde kumGedson ve mohamedi alıyoruz sanırsamki reyz. Ferro da olabilir.
hoca önce Mou'yu aramış, Alo Mou ben terim demiş.
Sonra da Rui costayı aramış yine aynı cümle. Rui ben Terim, Ciao demiş.
Mohamed icin KAP aciklamasi bekleniyorGün içinde takip edemeyen arkadaşlar için özet geçebilecek birileri var mı arkadaşlar? Bir coşku var gibi hissettim.
+ belhanda, + feghouli!!
İkisini de aradığında Ben Terim demeden hal hatır sorup konuya girmiştir. Numaradan tanımıştır bunlar Fatih Terim'iGedson ve mohamedi alıyoruz sanırsamki reyz. Ferro da olabilir.
hoca önce Mou'yu aramış, Alo Mou ben terim demiş.
Sonra da Rui costayı aramış yine aynı cümle. Rui ben Terim, Ciao demiş.
Emre gibi milletin numarasını gasp etmiyordur benim hocam.Sen kimsin amk bilirkişi miBendeki son durum mohamed olmuyor
hiçbir fikrim yok reyz ama yazılıp çiziliyor garip 1 şekilde.Gerson cok pahali falan deniyodu reys nasil olcak acep bizde de malum denizde para bizde kum

Açıklamanın şöyle bir şey olma ihtimali yüzde kaç acaba?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şunu izledik beğendik, bilen tanıyan yok galiba. Hoca uzun süredir izlettiriyormuş.Arkadaşlar lütfen beni yeşillendiren olursa sevinirim. Gündemden çok uzak kaldım.
Bu mohammed arkadaşı hiç izleyen var mı ? Gelecek vaad eden bir topçu mu ? Gündeme gelmeden önce forumda bu arkadaşı bilen tanıyan arkadaşlar varmıydı. Tşk