Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar
Ajanslarda gunun gelisen onemli transfer haberleri nedir acep?
Mostafa Mohamed maçları bittikten sonra resmi olarak açıklayacaklarmış.İtalya basını Gedson ve Ferro'yu bize yazdı.Görüşmeler devam ediyormuş.Malatyaspor Başkanı da biz Galatasaray'a istediğimiz bonservis ücretini söyledik gerisi onlarda tarzında bi şey dedi..

Gedson ve mohamedi alıyoruz sanırsamki reyz. Ferro da olabilir.

hoca önce Mou'yu aramış, Alo Mou ben terim demiş.

Sonra da Rui costayı aramış yine aynı cümle. Rui ben Terim, Ciao demiş.
Gerson cok pahali falan deniyodu reys nasil olcak acep bizde de malum denizde para bizde kum

Transfer durumumuzla ilgili bir gelişme oldu mu bugün?

Gün içinde takip edemeyen arkadaşlar için özet geçebilecek birileri var mı arkadaşlar? Bir coşku var gibi hissettim.
Mohamed icin KAP aciklamasi bekleniyor
Diagne gitti Ingiltere'ye
Gedson ve Ferro paketi icin calisiliyor
Sekidika ve Emin Bayram kiralik gonderiliyor
Luyindama kaliyor
Irfan transferinde bir gelisme yok.
Yedlin ile anlasmak uzereyiz.

Gedson ve mohamedi alıyoruz sanırsamki reyz. Ferro da olabilir.

hoca önce Mou'yu aramış, Alo Mou ben terim demiş.

Sonra da Rui costayı aramış yine aynı cümle. Rui ben Terim, Ciao demiş.
İkisini de aradığında Ben Terim demeden hal hatır sorup konuya girmiştir. Numaradan tanımıştır bunlar Fatih Terim'i :ubulut: Emre gibi milletin numarasını gasp etmiyordur benim hocam.

Arkadaşlar lütfen beni yeşillendiren olursa sevinirim. Gündemden çok uzak kaldım.

Bu mohammed arkadaşı hiç izleyen var mı ? Gelecek vaad eden bir topçu mu ? Gündeme gelmeden önce forumda bu arkadaşı bilen tanıyan arkadaşlar varmıydı. Tşk

bugun nobetteki kopla rekoru kırılmıs olabilir. resmi acıklamayı bekleyelim.

Gerson cok pahali falan deniyodu reys nasil olcak acep bizde de malum denizde para bizde kum
hiçbir fikrim yok reyz ama yazılıp çiziliyor garip 1 şekilde.

adamlar 4,5-5M kiralama ücreti vermişler benficaya.

biz ücretsiz kiralarsak iyi. Maaş bir şekilde hallolur herhal

Açıklamanın şöyle bir şey olma ihtimali yüzde kaç acaba?

Kötü senaryo yazmayı bırakalım :D
akasya-durağı-sinan-1.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SAnırım Mohamed'te öğlen çoğu kişi bitti derken bile daha bitmedi ama imzalar yakın 3-5 saate atılır demişti. İmzalar atıldı o zaman. Denildiği gibi Zamalek maç sonunda açıklayacak herhalde. Bizim yönetim alamaz diyordum. Bu arada Gedson gelirse öyle 1.5 yıllık falan olmaz 6 aylık gelir hem maç eksiğini giderir hem de piyasası daha fazla düşmesin hatta performansına göre artsın diye 6 aylık kiralanabilir maksimum. Ferro ise Luyindama'nın gidişine bağlı bonservisiyle veya kiralık gelebilir.

Arkadaşlar lütfen beni yeşillendiren olursa sevinirim. Gündemden çok uzak kaldım.

Bu mohammed arkadaşı hiç izleyen var mı ? Gelecek vaad eden bir topçu mu ? Gündeme gelmeden önce forumda bu arkadaşı bilen tanıyan arkadaşlar varmıydı. Tşk
Şunu izledik beğendik, bilen tanıyan yok galiba. Hoca uzun süredir izlettiriyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt