- 23 Ocak 2019
- 25.366
- 33.052
- 2.273
Yarın galibiyeti alalım, şu ismi geçenleri transfer edelim tam olarak böyle olacak tüm forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gedson?geliyorrrrrr
Sorun yok renktasim, su anki oyununu bende begenmiyorum zaten. Ama sonucta Turkiye milli takiminin formasini tasimis bizi mutluluktan havaya ucurmus. Alman milli takimini secmemis yani anladin mesajiÜstüne alınma renktaş Emre akbabaya kuruldum çok fena o yüzden
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taraftar havaya girdi yonetim icin tam firsat zamani 10dk ye kap bi geliyomus kasimpasa ile aytac gorusmeleri basladi diye muazzam olurdu

Safları terketmeyelim kendimi hala Diagne oynayacak diye hazırlıyorum totemlere devamYani hiç yoktan Pato 1-2 seyir zevki vs sunardı belki bu kamilin top sürememeleri, boş arkadaşı varken kalecinin üstüne vuruşları, ayakta kalmak yerine düşüşlerini ve penaltı atıp artiz artiz sevinçlerini izlemek zorunda kaldık neyse ki opsiyonlu kitledik galiba sonunda da işkence bitti
Mostafa Mohamed, sağlık kontrollerinden geçmek için önümüzdeki saatlerde İstanbul'a gidecek.
Hep attıklarını izlediniz buda kaçırdıkları ve oyuna katılımı)
Hep attıklarını izlediniz buda kaçırdıkları ve oyuna katılımı)
Baros sanirim.Top sürebiliyor olması bile büyük bir şey. En son ne zaman top sürebilen forvetimiz oldu hatırlamıyorum.
Yok ya menajerinin açıklamaları doğru ise kökten kurtulmuşuz bu beladan 3-5 ne gelirse kardır artıkSafları terketmeyelim kendimi hala Diagne oynayacak diye hazırlıyorum totemlere devam
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi