Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.130
- 51.131
- 3.683
Ne doymazmışsın be ihtiyarGedson güncellemen hoşuma gitmedi. Gedson gelseydi @Cihan Ağzıkara çift lavaş dürüm ısmarlayacaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne doymazmışsın be ihtiyarGedson güncellemen hoşuma gitmedi. Gedson gelseydi @Cihan Ağzıkara çift lavaş dürüm ısmarlayacaktı
Üzüleyim mi sevineyim mi![]()
Bu isimler geldikten sonra fatih hocada taraftara çağrı yaparsa baya para toplanır düşüncesindeyim.
Ne doymazmışsın be ihtiyar![]()
Gedsonla İrfan oynayacaksa arkalarinda bende oynarim boyle iki 8 varsa elinde donk bile oynar hic sikinti olmazOrta saha da adam yok göbeğe adam şart bu sezon böyle bitmez. Taylan da insan sonuçta Allah korusun sakatlik bitirir bizi.
Bi özet geçsene bikaç saattir yoktum kim geldi kim gelemedi twitter gedson geliyo diyoGedson gelsin ben de ısmarlarım ayıpsın ama gidişat dürümün yalan olacağı yönünde![]()
O zaman saygılarEkmeğimizin peşindeyiz karşim![]()
Ne diyor bu ya
4 milyona ferro gedson nasıl oluyo??10 milyona luyi satılırsa 6 milyona irfan 4 milyona da ferro-gedson 1.5 yıl kiralama olur gayet de güzel olur
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanlis dün gece önce umutsuzdu sonra umutlzya gecti Nasip; Çok güzel bir ihtimaldir... Bekleyip göreceğizYaz 1-2 h sonra. Ardindan kel manu kudurdu
Ne diyor bu ya
Tüm enerjimi aldı ya suratsızOnlar mağaradan daha çıkabilmiş değil, gündemi 48 saat geriden takip ediyorlar. Hele şu Nevzat'ın böyle böbürlenerek konuşması yok mu beni benden alıyor. Sanırsın hoca ile yatıp kalkıyorlar.
Kiralama ücreti olarak yazdım bonservisleri alınmaz zaten4 milyona ferro gedson nasıl oluyo??
Gedson'un kiralama ücreti 4.5'tu Tottenham'a giderken zaten, o yüzden sordum?Kiralama ücreti olarak yazdım bonservisleri alınmaz zaten
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ferro'yu istiyormuş hoca luyindama satılırsa.Luyi için teklif az değilmi. Bu satışı irfan için kullanacaklar sanırım bire bir gidiyo.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sesini duyduğun gibi yönünü değiştir. Adam hiçbir şey bilmediğinde bile, alakası olmayan bir konu sorulduğunda bile bilmiyorum demeden bardağın boş tarafını konuşup duruyor sürekli. Sözde Galatasaray muhabiri bunlar oturmuş Gürcan'ın ağzına laf veriyor durduk yere.Tüm enerjimi aldı ya suratsız