Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalyaspor'da hocası Ersun Yanal'la yıldızı barışmayan 35 yaşındaki Podolski'ye Galatasaraylı taraftarlardan 'Geri dön' mesajı yağıyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar Podolski'nin yarım sezonda Diagne ve Falcao'dan daha yararlı olacağı düşünülüyor. (Hürriyet)

.

IMG_20210128_090409.webp

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antalyaspor'da hocası Ersun Yanal'la yıldızı barışmayan 35 yaşındaki Podolski'ye Galatasaraylı taraftarlardan 'Geri dön' mesajı yağıyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar Podolski'nin yarım sezonda Diagne ve Falcao'dan daha yararlı olacağı düşünülüyor. (Hürriyet)
Habere gel.. Diagne gitti. Ben bile oynasam Falcao'dan faydalı olurum. Adam oynamıyor çünkü.

boşunuz batsın dede forma tanıtım sırası mı transfer açıkla

Diagne yi yolluyoruz bari zorunlu satin alma opsiyonu ile yollasalar.

11:29
GILMOUR 'ASKS TO GO ON LOAN'

Chelsea midfielder Billy Gilmour has asked to go on loan as he looks to cement his place in Scotland's European Championship squad, according to the Daily Mail.

The 19-year-old wasn't in Chelsea's matchday squad to face Wolves on Wednesday, Thomas Tuchel's first game in charge.

Rangers are reportedly on alert to take the midfielder to Ibrox until the end of the season.

@abdul raheem

Sa abiler ve kardeşler. Isteydim gelişmeleri alabilir miyim sabahtan beri bakamadim

Mısırlı Jardel geldi mi arkadaslar takip edemedim nedir son durum

SÜLEYMAN RODOP DEDEDEN CANLI : kadirden son dakika haberi geliyor, sezarın hakkı sezera verilsin diyor, hocanın liste büyük ihtimalle gerçekleşti diyor ve transferler bitmeyecekmiş

SÜLEYMAN RODOP DEDEDEN CANLI : MOHAMMED ZAMALEK BİTTİ BUGÜN YARIN KAP GELİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt