Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AJANS 1905 ''MUHAMMED TAMAM'' bugün yarın kap gelir.

Muhammed kap aciklamasi bugun/yarin gelecekmis via kadir cetincali

Luyindama kaldigina göre irfan kesin olarak iptal

SÜLEYMAN RODOP DEDEDEN CANLI : mohammedle her türlü sözleşme konuşuldu mısır başkanının gtü başı ayrı oynuyor 5 dk da bir fikir değiştiriyor

Kadir Çetinçalı: "Galatasaray, Mohamed'i transfer etti. Yarın ya da öteki gün KAP gelebilir. Zamalek başkanı bizi hala tedirgin ediyor."

Futbolcuyla ilgili bir sıkıntı yok, maç başı ücretlerine kadar anlaşılmıştı. Başkan çok oynakmış, bir dediği bir dediğini tutmuyormuş ondan aksadı. Oran buran oynamasın demişiz.

Olum bu mohamed in neresi üst düzey, herkes deli divane resmen. Ben mi kaçırıyorum anlamadım. Daha mısır ligi dışına çıkmamış
. Ha gelir müthiş katkı verir eyvallah da. Şu an ne bu ölüp bitme anlamadım

Antalyaspor'da hocası Ersun Yanal'la yıldızı barışmayan 35 yaşındaki Podolski'ye Galatasaraylı taraftarlardan 'Geri dön' mesajı yağıyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar Podolski'nin yarım sezonda Diagne ve Falcao'dan daha yararlı olacağı düşünülüyor. (Hürriyet)

Hangi taraftarmış bunu diyen? Bir taraflarından haber uyduruyorlar.

SÜLEYMAN RODOP DEDEDEN CANLI : 600 700 bin euro peşin veriyoruz mısırlılara diagneden gelen para da mısırlılara peşin verilecek, diagneye 600 bin euroya kiraladık şimdilik

SÜLEYMAN RODOP DEDEDEN CANLI : sezon sonunda ligde kalırsa 6,5 m euroya opsiyon var west brownich için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt