Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız bu rodop adammış ben twitlerini görmüştüm ama konuşmasını ilk kez dinledim çok hoşuma gitti

SÜLEYMAN RODOP DEDEDEN CANLI : keremin askerlik 2026 ya kadar tecil edildi ( süleyman rodop aşırı sinirlendi bu mevzuya )

Mohamed'i kiralık almamız çok iyi.

Elbette riski sıfırlıyoruz fakat biraz fazla kiralama ücreti vereceğiz doğal olarak.

Beğenmezsek almayız. Alıp başka yere satma ihtimalimiz bence çok daha yüksek.

Aksam yine olumsuz haberler cıkar Kap gelesiye kadar ne gidene nede gelene inanmıyorum yönetime hic güvenmiyorum

Mohamed'i kiralık almamız çok iyi.

Elbette riski sıfırlıyoruz fakat biraz fazla kiralama ücreti vereceğiz doğal olarak.

Beğenmezsek almayız. Alıp başka yere satma ihtimalimiz bence çok daha yüksek.

almama ihtimaliz yoktur

luyi gibi

adı konmamış mecburi alımdır

yalnız bu rodop adammış ben twitlerini görmüştüm ama konuşmasını ilk kez dinledim çok hoşuma gitti
1611836780558.webp

Mostofa nın attığı golleri izledim. Defans oyuncuların dikkat ettim de hiç defasn yapmayı bilmiyor gibiler. İnşallah yanılırım.

Diagnenin gelmesi gibi gidişleri de yanlış oldu.Ne üdüğü belirsiz bir adama bi ton para verecekler.Millet şimdi seviniyor ama mustafa 2 maç gol atamasın bak nasıl sövüyorlar 7 sülalesine.Zaten transfer süreci laçka olan hiçbir topçudan hayır gelmedi bundan da bi hayır geleceğini sanmıyorum.yanlış üstüne yanlış teneke bağladığımız diagneyi ararız.umarım ben yanılırım.
Yapacakları kadroyu koruyup malatyadan yusufu belki ekstra mehmet özcanı toplam 500-600bin artı futbolcu verip transferi kapamaktı.çünkü bu yönetimin becerisi ancak iç piyasaya yetiyor diyeceğim ama ona bile yetmiyor.herkes forvet derdinde bilmem farkında mısınız takımda hala taylanın yedeği yok.transfer gereken en elzem yer yine boş kaldı.fıkra gibi kulüp

almama ihtimaliz yoktur

luyi gibi

adı konmamış mecburi alımdır

Belli olmaz Luyi'deki gibi 5 ay için 3 milyon euro vermiyoruz sonuçta.

1.5 yıl için 1,5 milyon veya 2 milyon dolar diyorlar. 2 desek aylığı 111 bin dolara denk geliyor.

Normal bir rakam sanırım Seri'ye daha yüksek bi kiralama ücreti verdik.

diagneyi 5 milyona kiraliyoruz herhalde

beni sasirtan bi gelisme olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt