- 16 Haziran 2010
- 204.119
- 156.212
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız bu rodop adammış ben twitlerini görmüştüm ama konuşmasını ilk kez dinledim çok hoşuma gitti
dede daha yeni 600 k euro dediMbaye Diagne'yi 1.4 milyon pound karşılığında ve yarım sezonluğuna West Bromwich Albion'a kiraladı. Diagne'nin maaşını G.Saray ödeyecek. #transfer [Skorer]
diagneyi 5 milyona kiraliyoruz herhalde
beni sasirtan bi gelisme olur
Dede yanlis biliyor, 1.4 milyon pound daha guzel paradede daha yeni 600 k euro dedi
1.5m euro bereket versinMbaye Diagne'yi 1.4 milyon pound karşılığında ve yarım sezonluğuna West Bromwich Albion'a kiraladı. Diagne'nin maaşını G.Saray ödeyecek. #transfer [Skorer]
Maasi da onlara kitlemislerdir diye umit ediyorum.Rodop 600 bin Euro demiş. Maaşını biz mi ödüyoruz acaba
kanka galatasarayı seven herkes gözümde adamdır.Sen adamdan anlasan beni 1 numaraya koyardin kriter değilsin kanka
tam mohamedin kiralama bedeline denk geliyorMbaye Diagne'yi 1.4 milyon pound karşılığında ve yarım sezonluğuna West Bromwich Albion'a kiraladı. Diagne'nin maaşını G.Saray ödeyecek. #transfer [Skorer]
Normalmiş boyuna göre ama insan gibi yemiyorsun anlaşılan : ) Sergen mesela çıtır tavuk topu filan hadi neyse de sen her seferinde ayrı dunyalardasin92 kiloyum boy 194
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk