Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Yedlin ve Mohammed'i alsak bile hala en önemli yer olan orta sahaya kimseyi almamış oluyoruz.

Yine en önemli sorunumuzu es gececekler. Gerceklesme ihtimali cok düsük olan Irfan transferi ile ugrasacaklarina coktan baska bir orta saha bulmalari lazimdi. Yönetim yine sinifta kalacak her zamanki gibi.

Hem yarim senelik maasini ödüyoruz hem de kiralama bedeli aliyoruz galiba

SÜLEYMAN RODOP DEDEDEN CANLI : yedlinle ilgili info geliyor, mohammedten önce bile açıklanabilir futbolcuyla anlaşma oldu newcastle kulübüne çok cuzi bir kiralama bedeli verilecek

Diagne parasını ödeyip yollamışız. Ffp de artı yazar. Kalan para ile yusuf da alınır umarım.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah cezanizi vermesin ulan yine göz göre göre kaniyoruz şu palavralara inandım inanacağım öyle de bir pompaliyorlar ki habere heyecanlanmamak mümkün degil

SÜLEYMAN RODOP DEDEDEN CANLI : yedlinin bitme ihtimali > mohammedin bitme ihtimali

Maasini biz niye oduyoruz yav deli misiniz yemisim limitini
ulan adamın gol ortalamasi süper ligde mac basina 0.80, neredeyse 1 gol ortalamayla oynuyor bu adamı maasini ödeyerek kiraliyoruz
yeter anasını satayım koskoca kulüp ne hale geldi

Mbaye Diagne'yi 1.4 milyon pound karşılığında ve yarım sezonluğuna West Bromwich Albion'a kiraladı. Diagne'nin maaşını G.Saray ödeyecek. #transfer [Skorer]
tam maaşı da dğl.

1,6M euro gibi bişi yapıyor.

rezillik. adam 2.3 alıyor maaş

edt: yarım dönem maaşmış oke

Bunu görünce yine bir ah cektim. Aptal kafam lisede Fransizca secmeyip Latince secmistim.

Ancak Romali hayaletlerle falan konusabilirim simdi.

Salve, pulcher!

RomanGhost.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt