Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama daha takimla antrenmana cikiyor. Bu adam dis ülkeye transfer olsa nasil yetistirecekler? Gitti yerde karatinaya alinmaz mi? Saglik kontrolünü bize gelip mi yapacaklar?

45C12C44-7DDF-47C2-B8B3-1C5EA642E490.webp

Bu ikili hep beraber oynuyorlar digerlerine fazla pas atmiyorlar, bir arap daha geliyor bakalim onu besleyecekler mi.

Luyindama gidcecek galiba kamp kadrosunda ama o gitmeden stoper alınmaz diye düşünüyorum

Oğulcan + Kerem + Halil var.

Bırakın oyuncuyu kazanalım. Babel ve Feg'de sağ açık oynuyor zorlarsa Arda ve Kılınç'ta. 6-8 gelse ıkı tane daha ıyı
Bizim gibi klüpler oyuncu kazanma yeri değildir kiralarsın oynatma zorunluluğu koyup kendini ispatlar geri gelir Arda gibi.
Bize hazır oyuncu lazım bu saydıklarından hiç biri biraz babel ve fegh hariçki onlarda eski çabuklukları yok bize katkı vermez
Boupendza gibi hızlı bilekli adam geçebilen dikine giden oyuncu lazım al geri ver ileri ile olacak işler değil
Trezegeut içinde zamanında almadık bende istemedim adam premier lige gitti Boupendza sene sonu avrupaya gider bakar kalırız
Sonra Oğulcan Keram falan filan der dururuz.

Yedlin haric defansa takviye yapilmaz artik kaldi surada 3 gun zaten. Defansi gectim daha orta saha bile alinmadi. Irfan da gelmez, herifler birakmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt