Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk İnan. Orada Selçuk çok istekli olmuştu bizim için. Şimdi de eğer İrfan direnebilirse kim ne baskı yaparsa yapsın bize gelir.bu batur un bize getirdiği oyuncu var mı?
Imza.Siyaset yapmak istemem ceza yerim ama galatasaray taraftari gercekten bu kulübü seviyorsa o " büyük abilere " tepki vermeli.
Kimse sakatlanmıyor bejekada cidden. İyi çalışıyorlar demek ki. Sözde abuş sakattı canavar gibi oynuyor hırt.sakatlanmaz, üstüne 10 gol falan atar. bjk'nin sansi var. bizde burada forveti misir'dan getirmek icin haftalardir ugrasiyoruz![]()
Bu deyyusların bizimle derdi ne yav? Bilen birisi lütfen yazsın.
Renktaş fb’yi kastetmiyorum. Yazarsam başım belaya girecek.
Taylan
belhanda arda
olur. Max
youssouf
taylan arda/belhanda
Renktaş fb’yi kastetmiyorum. Yazarsam başım belaya girecek.
Everton o parayı nasıl verdi. Akıl mantık işi değil.Cenk tosun turk futbolunun en buyuk overratedı olabilir
Yok os icin konustum.diğer isimler gelmez mi diyorsun
yedlin muhammed
ahashadshbh seçime gerek yok başkan belli zatenWilliam D'Avila: Etebo'yu geri götürürüm ama şartım Nakamba'yı kiralayacaksınız. (Eyüp Yıldız)
Harbiden ne halta yariyor apoAlbayrak işte şimdi Bi işe tarayıp varsa siyasi bağlantılarını kullanmalı. Mesut için siyaset çok yardımcı oldu fbye.
Ayrıca her ne kadar en kalabalık camia olsak da gündem oluşturmak adına taglar açılmalı. Siyaset, 3. şahıslar vs bu transfer işine karışmamalı..
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
uyarWilliam D'Avila: Etebo'yu geri götürürüm ama şartım Nakamba'yı kiralayacaksınız. (Eyüp Yıldız)
Seve seve bu Ne xdWilliam D'Avila: Etebo'yu geri götürürüm ama şartım Nakamba'yı kiralayacaksınız. (Eyüp Yıldız)
William D'Avila: Etebo'yu geri götürürüm ama şartım Nakamba'yı kiralayacaksınız. (Eyüp Yıldız)
Sırtımızda götürürüz.William D'Avila: Etebo'yu geri götürürüm ama şartım Nakamba'yı kiralayacaksınız. (Eyüp Yıldız)