- 5 Ağustos 2019
- 1.099
- 801
- 608
hemenWilliam D'Avila: Etebo'yu geri götürürüm ama şartım Nakamba'yı kiralayacaksınız. (Eyüp Yıldız)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hemenWilliam D'Avila: Etebo'yu geri götürürüm ama şartım Nakamba'yı kiralayacaksınız. (Eyüp Yıldız)
İyi ama Fatih hoca bonservisli Youssouf Ndayishimiye'yi istiyormuş..Seve seve bu Ne xd
Beyler Diagne yok kesin gitmis sanirim mohammed mostafa hayırlı olsun diyebilir miyiz
tt arena açılışında ıslıkladığımız kişiyikimi kastediyorsun renkdas?
Youssoufu iki mactada begenmedimİyi ama Fatih hoca bonservisli Youssouf Ndayishimiye'yi istiyormuş..
Dertleri 6 yıldır şampiyon olamamak bi de üstüne bu sene olamazlarsa batacak olmaları şampiyon olmalarını engelleyecek tek güç de biziz lider olmasına rağmen bjk ile uğraşmıyorlar tek dertleri biziz bu sene de biz şampiyon olursak iyice karışıp kötü duruma düşecekler o yüzden böyle kahpelik yapıyorlar transfer yapmayıp güçlenmeyelim diye çok namert ve şeref yoksunu bir oluşumla karşı karşıyayızBu deyyusların bizimle derdi ne yav? Bilen birisi lütfen yazsın.
Güvenmiyorum bokta çıkabilir ama maliyeti uçuk olmazsa olur.William D'Avila: Etebo'yu geri götürürüm ama şartım Nakamba'yı kiralayacaksınız. (Eyüp Yıldız)
İyi ama Fatih hoca bonservisli Youssouf Ndayishimiye'yi istiyormuş..
William D'Avila: Etebo'yu geri götürürüm ama şartım Nakamba'yı kiralayacaksınız. (Eyüp Yıldız)
1 taşla 2 kuş işte menajer'e mecbur kalacaksak en azından mantıklı işler için olsun bu...William D'Avila: Etebo'yu geri götürürüm ama şartım Nakamba'yı kiralayacaksınız. (Eyüp Yıldız)
tt arena açılışında ıslıkladığımız kişiyi
kussam bundan daha güzel bi fotoğraf olur. abv