Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'dan maç özetleri izliyorum da millet deli gibi duran top golü atıyor. Cildirmamak elde değil, İrfan, Yusuf filan yalan şu orta sahaya tek meziyeti duran top kullanmak olan bir adam bile alsak 2-3 maç alır zaten onun dışında diğerleri gibi sahada yürüyebilir, bıktım daha topu kaldıramayan, kaldırınca da dağa taşa atan kazmalarin ortalarını görmekten.

Yalnız mohamed tutar tutmaz bilmiyorumda zamanlama olarak doğru zamanda almış oluruz yıl olarak

2022de dünya kupası var trezeguet salah malah birkaç gol attırırsa çok cix olur

şu yarım dönemlik performansı bize ışık verirse 1.5 sezon sonu kullanılacak opsiyon hemen kullanılmalı,dünya kupasında parlarsa birden sörloth krizi gibi bişeyde yaşayabiliriz tetikte olmak lazım
20210128_174543.webp

👍

Bu WBA 3 yıl önce crystal palacein yaptığı gibi geri dönüyor mu bir de .. Palacea herkes düşecek diyordu orta sırada bitirdiler

Ndashimiye için Etebo + Ozornwafor + 1 milyon Euro verip bitirelim bu işi

Yalnız mohamed tutar tutmaz bilmiyorumda zamanlama olarak doğru zamanda almış oluruz yıl olarak

2022de dünya kupası var trezeguet salah malah birkaç gol attırırsa çok cix olur

şu yarım dönemlik performansı bize ışık verirse 1.5 sezon sonu kullanılacak opsiyon hemen kullanılmalı,dünya kupasında parlarsa birden sörloth krizi gibi bişeyde yaşayabiliriz tetikte olmak lazım
Sene sonu Olimpiyat oyunlarında oynayacakmış Mısır ile.

Çok şey istemiyorum ya

Muhammed
Nakamba
İrfan
Boupendza

yeterli benim için

ntvsporda gürkan diye biri var program yapan luyindama için italyadan teklif varmış diyor
Olabilir Luyindama İtalya ligine bir hayli uygun oyuncu. İtalyanlarda zorunlu kiralama işlerini seviyorlar 2 kiralık+ 8-9 zorunlu opsiyonla alabilirler. Ferro iddiası mantıklı olur o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt