- 1 Ağustos 2014
- 63.848
- 75.052
- 4.338
YOSSUFF
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların üstüne gitmeyelim renktaş zaten zar zor ikna ettik ülkece aramızda bozuk incinmislersöyle fazla üzülmesinler. mısır liginde 30 yıl üst üste şampiyon olsan bile kimse takmıyor zaten.
Siyah bir limuzinin 3 horoz alıp , Ali Yavuz'u indirdiğini gördüm.
Tam önümde oldu olay.
Ali naci hiçbir şey bilmiyor. Yazdıkları ahmed denizciden hallice..
Siyah bir limuzinin 3 horoz alıp , Ali Yavuz'u indirdiğini gördüm.
Tam önümde oldu olay.
| Nihat Özdemir: ''Fenerbahçe 4. yıldızı alsın, Beşiktaş alsın. Galatasaray'ın da sayılmayan şampiyonlukları var. Buna baktıracağım.''Zor zaten getirmekte hayal işteAli Akman 3 buyuklere gitmek istemiyorum dedi.
sen bi gel önce. belhandanın aldığı evin yanındaki evi alır mısıra tatile bile gitmezsin artıkZamalek Basın Sözcüsü Issam Salem: "Mostafa Mohammed, Galatasaray'ın teklifine ikna oldu. Galatasaray'ın, Türkiye'nin en büyük takımlarından birinin olması ve bunun yanında Avrupa'da tanınan bir kulüp olması önemli faktör oldu."
(On Tıme Sports)
Ne diyor bunlar ya...
| Nihat Özdemir: ''Fenerbahçe 4. yıldızı alsın, Beşiktaş alsın. Galatasaray'ın da sayılmayan şampiyonlukları var. Buna baktıracağım.''
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GSC üst yönetiminin çoğunun Bursa bağlantısı var yalnız Serbay'cım dikkatli ol
Reis, affet..

keza eskiler bile öyle.GSC üst yönetiminin çoğunun Bursa bağlantısı var yalnız Serbay'cım dikkatli ol![]()
Ekli dosyayı görüntüle 110804
ali yavuzun denizli efsanesi olup şuraya dev bir heykeli olur mu @Sami Karakoç
Yönetim tarzı olarak birine çok benzetiyorum.Ne diyor bunlar ya...
| Nihat Özdemir: ''Fenerbahçe 4. yıldızı alsın, Beşiktaş alsın. Galatasaray'ın da sayılmayan şampiyonlukları var. Buna baktıracağım.''
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi