- 1 Haziran 2015
- 27.733
- 19.278
- 2.148
muhammet umarım kazma çıkmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi baktır. ebenin şeyine de baktır çünkü galatasaray taraftarının eli armut toplamıyor. şikebahçeli keltoşNe diyor bunlar ya...
| Nihat Özdemir: ''Fenerbahçe 4. yıldızı alsın, Beşiktaş alsın. Galatasaray'ın da sayılmayan şampiyonlukları var. Buna baktıracağım.''
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle bir şey yokAli Akman 3 buyuklere gitmek istemiyorum dedi.
Evet ben admin olduğumda 3 adminin de Bursa bağlantısı vardı.keza eskiler bile öyle.
hangi season
Msjlarına baktım ve şu kanıya vardımNe diyor bunlar ya...
| Nihat Özdemir: ''Fenerbahçe 4. yıldızı alsın, Beşiktaş alsın. Galatasaray'ın da sayılmayan şampiyonlukları var. Buna baktıracağım.''
Bu bana biraz abartı geldi.zamalek yönetimi gercekten adammis ama basini hic güvenilir degil. bizim kolpacilar gibi 50 kafadan 50 farkli yorum okuduk
Kuşların 5.yildizina yol yapıyor aklınca.Ne diyor bunlar ya...
TRT spor'da aciklamasi var (ben canli gormedim)Öyle bir şey yok
önünde rodellega gibi bir örnek var etinden sütünden beslensin
Baktırsın mahkeme kararı var bunun için bildiğim kadarıyla normalde bir şey çıkması imkansız ama işte normalde.Ne diyor bunlar ya...
Satmazsan adam değilsin gökselFenerbahçe'nin Başakşehir'e İrfan Can için teklifi:
8 milyon Euro + Deniz Türüç
Volkan Demir / A Spor
Var. City'i istiyormuş, City izliyor daha çocuğu. Yönetim de şimdi anlaşıp sezon sonu gidecek şekilde satmaya çalışıyormuş.Öyle bir şey yok