Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Ekmek parası renktaş.???????????????????????????????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekmek parası renktaş.???????????????????????????????
William D'Avila: Etebo'yu geri götürürüm ama şartım Nakamba'yı kiralayacaksınız. (Eyüp Yıldız)
Lafta öyle diyor.TRT spor'da aciklamasi var (ben canli gormedim)
Ali Akman: "Hedefim direkt olarak Avrupa'da futbol oynamak"
Ali Akman: "Bursaspor'da takım içerisinde çok güzel bir hava yakaladık, inşallah sezon sonunda gemiyi güvenli bir şekilde limana yanaştırırız." Ali Akman: "Kendimi en üst seviyelere hazırlamak istiyorum. Kendimde bu potansiyeli de görüyorum. Bunun için en doğru yolları izlemek istiyorum...www.gscimbom.com
Karı düşürmeye çalışıyorBu ne lan
Insanlık ortalama 200bin yıldır var. Ve 200bin yıldır kıyameti bekliyorlar. Bu arada icinde yasadığımız dünya da 4.54 Milyar yıl yaşında.
Heis forumu bırakma karşılığı necmi(ismailenver) birine 10 bin lira vermiş de o senmiydin serbay demişti galibaHangi necmi?![]()
Taraftar kabul mu etmez, neyi?ya arkadaşlar siz hala mohemmed hakkında süphelimisniz. o iş çoktan bitti ya. bir kere diagne gitti oraya jorgensen gibi bir adam alamazlar taraftar asla kabul etmez. zaten onu alacaklar ise diagneyi yollamasınlar. diagene çok daha iyi jorgensen denen futbolcudan.
hatayında paraya ihtiyacı var iki oyuncu sene sonu opsiyonlu 2 milyon teklif et hemen verirler herkes göksel değilabi şu boupedza hayalinden vazgeçsek iyi olmaz mı en az 5 isterler ne gerek var
Aynen ben o mevzudan haberim olmadan söylüyorum bunu.Var. City'i istiyormuş, City izliyor daha çocuğu. Yönetim de şimdi anlaşıp sezon sonu gidecek şekilde satmaya çalışıyormuş.
Hayda. Kesin stoper geliyor o zaman