- 18 Temmuz 2009
- 82.150
- 240.120
- 5.263
Kimi tutsan çöküşte gibi bir izlenim aldım.Nasil yani üstad![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimi tutsan çöküşte gibi bir izlenim aldım.Nasil yani üstad![]()
10 bin az heis, o paraya radikal kararlar vermem.Heis forumu bırakma karşılığı necmi(ismailenver) birine 10 bin lira vermiş de o senmiydin serbay demişti galiba
milli küme diyorlar ,milli küme istanbul izmir ve ankara takımları arasında oynanan bir lig,bunun neresi ulusal? 78 il takımlarına giriş yasağı var resmen lige,ne ara 78 ili sınır dışı ettik?Şuan her ilin takımı katılma hakkına sahip ama, bu ulusaldır iste3-5 takımlı yerel liglerin kupalarını saydırmaya çalışıyolar 5.yıldız diye çok zekiler ya en sert tepki verilmeli şunlara
İşin komik tarafı finalde sen forumdasın o yok10 bin az heis, o paraya radikal kararlar vermem.

Meşaleyi yakın diyor. Mohamed Galatasaray'da diyor. Detaylı olarak da özetini geçeyim mohamedi bir menajer ısrarla ettiene götürmeye çalışmış eski yönetim bu menajerle görüşüp anlaşmış zamalekte yeni gelen yönetim başka bir menajer sokmuş araya bizde onunla anlaşmışiz Ettienenin anlaştığı menajeri bıraktırmis mohamede zamalek ve bizim anlaştığımiz menajerle çalıştırmaya ikna etmiş oyuncunun belli bir süre eski menajeri yüzünden bizim ısrarcı olduğumuzdan haberi bile yokmuş ettiene de bu yeni menajer işinden dolayı komisyoncu demiş zamalek başkanına onlarda taaa geçen hafta itibariyle resmen kapatmışlar Fransa ihtimalini ve dün itibarıyla da mohamedle de zamalekle de her konuda anlaşma sağlamışız
Yola gel at kafasıZamalek Basın Sözcüsü Issam Salem: "Belirsizlik can sıkıcıydı. Mostafa Mohammed kararını verdi. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımlarından biri. Avrupa'da tanınıyor. Bu faktörler Mostafa Mohammed'in kararını vermesinde belirleyici oldu"
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozan bunu beğendiKasımpaşa, son olarak Guangzhou forması giyen Dusko Tosic'i kadrosuna kattı.
Ekli dosyayı görüntüle 110807
Yola gel at kafası
Hiç takılmaya gerek yok1-2 takima karsi aldiklari sözde sampiyonluklari saydirip üstüne tffden sampiyonluk primlerinide alacaklar aklinca puhahahah