Tugrul Sarikaya
Kırmızı Üye
- 15 Ekim 2010
- 1.882
- 764
- 2.023
Hakan Çalhanoğlunu sezon sonu alabilsek güzel olur. En formda döneminde.
Bizimkiler kesinlikle yokluyordur şimdiden
Bizimkiler kesinlikle yokluyordur şimdiden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mostafa transferine kap görmeden inanmam noktasına geldim dün itibariyle, İrfan transferi ise olmayacak duaya amin demek gibi, Yedlin olabilir olacak bence, Ferro ismi çıktı kapandı gibi oldu Luyindama gitmeden mümkünatı yok.
Galasevgisi
@galasevgisi
·
17d
Mostafa -- son detaylar irfan -- bize gelmeye yakın (son görüşme cumartesi) yedlin -- maaş'ta az fark var Son günün son dakikasına kadar diğer oyuncular içinde olumlu gelişme olabilir (youssouf, ferro)
gelmedi mi lan.... Hay anasına ya. Totemime saplayam Perde asmadan totemmi olur salaklık bendeen perde asmaya gidiyorum totem olsun 3 dk sonra gelirim lütfen kap gelsin
Ikinci ysri bi bakiyorsun 14 gol 9 asidt yapmis Abrupadan girla teklifer geliyomjs.Super olmaz.mi
bir de bulaşıkları denegelmedi mi lan.... Hay anasına ya. Totemime saplayam Perde asmadan totemmi olur salaklık bende
maclari var 20:30 ondan sonragelmedi mi lan.... Hay anasına ya. Totemime saplayam Perde asmadan totemmi olur salaklık bende
Halil, Onyekuru falan 8-9'da falan açıklandı diye hatırlıyorum.gelmedi mi lan.... Hay anasına ya. Totemime saplayam Perde asmadan totemmi olur salaklık bende
Bence İrfan ve Ferro Luyindama'nın gidişine bağlı sanırım bonservisiyle gidecek.Mostafa transferine kap görmeden inanmam noktasına geldim dün itibariyle, İrfan transferi ise olmayacak duaya amin demek gibi, Yedlin olabilir olacak bence, Ferro ismi çıktı kapandı gibi oldu Luyindama gitmeden mümkünatı yok.
Üzüldüm adama baya ümitli:/
“Mustafa Mohamed is currently holding a session with Zamalek officials to resolve his professional file at Galatasaray, after he showed flexibility in his departure to the Turkish club, due to the persistence of the club's categorical refusal to leave him to Saint Etienne.”
Son detaylar İrfan he
Galasevgisi
@galasevgisi
·
17d
Mostafa -- son detaylar irfan -- bize gelmeye yakın (son görüşme cumartesi) yedlin -- maaş'ta az fark var Son günün son dakikasına kadar diğer oyuncular içinde olumlu gelişme olabilir (youssouf, ferro)