- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
G.sevgisi gedaon hayali kurmayin dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Survivoru birakip armamuza dönmüş. Iste gercek galatasarayli kemal
Yok bugün vermedi.Kilidi ac lan sen once. Olumsuz haber vermedi mi bu mohammed ile ilgili
lise engeli yer![]()
Gedson konusunda atilmistim. Kelleci cihan kellemi aldisen konudan atilmadin mi renktas :d
Galasevgisi köstebeğinin kim olduğunu çözmek için hoca yakınında olan ve şüphelendiği bazılarına transfer hakkında bilgi vermemiş.Hoca kendi almış. Yönetim bilmiyor.
Keremi askere yolluyorduk az kalsın.Diziliş olarak senin kadron çok güzel ve olması daha muhtemel ama şu nasıl olurdu acaba;
Ekli dosyayı görüntüle 110871
zayif rakiplere karsi bu orta saha ile oynanabilir elbette... transfer sart..Diziliş olarak senin kadron çok güzel ve olması daha muhtemel ama şu nasıl olurdu acaba;
Ekli dosyayı görüntüle 110871
Haluk ve gala sevgisi bence taraftar fazla gaza gelmesin diye yazdılar. Hala gorusuyoruz büyük ihtimal. Ortada transfer. Tamamen yalanlayabilirlerdi.
Sanmıyorum ama başkan olarak görmek isterdim. Hocayken pek beğenmiyorum..hocanın kongrede başkan seçilmeme ihtimali yok