Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1500x500

seni savunacagiz be mübarek adam
Bu adam Galatasaray'dan bahsederken gözünün içi bir başka parlıyor gibi

Gecenin özeti:
1.Ali Yavuz Kol Denizlispor'da.
2.Diagne West B.Albion'da.
3.Sekidika Konyaspor'a gidiyor.
4.Mustafa Muhammed'in yarın açıklaması bekleniyor(Tam bizim lige uygun bir forvet tipi,hem fizikli (1.85 boy)hem de genç,dinamik ve hareketli-bence çok iş yapar)
5.Yedlin ile anlaşıldı sezon sonu için ancak devre arası da gelirse sürpriz olmaz.
6.Gedson Fernandes ve Ferro için de yurtdışı kaynaklı kiralama haberleri var.(Gedson için tek yazacağım şey gelirse Talisca benzeri bir iş olur,ligin de tozunu atar ama bonservisi zaten bizim takımın maliyeti.)
7.İrfan Can konusunda da Göksel Gümüşdag dün ki açıklamaları ile satmayı kafasına koymuş.Fener'in teklifini aldıktan sonra tekrar bizle konuşacak ve hissettiğim oyuncuyu bize verecek.

Yalnız Mostafa Mohamed transferini ilk açıklayan adamın yayınının arka tarafında yıldız futbolcuların fotoğrafı var.Hagi ve Drogba'yı gördüm bizim takımdan.Olmadığımız masa yok..

Kaan transfer filan olmaz şimdi 5 dk yayınına baktım da Kenan Karaman'ı sordular, inş o da buraya gelir beraber oynarız vs dedi adam gayet ayrılmak gibi bir fikri yok en azından şu an için.

Mostafa KAP gelmediği hatta imza atmadığı her an yatma ihtimali var. Acayip gıcık süreç olduğu için hala rahatlayamadım.

Olumlu hissiyat olarak da yine bir son gün show'u izleyecekmişiz gibi hissediyorum.

Kaan’ın oyundaki nickini yeni gördüm aksjsjaısuah

Şu an olabilecek tek olumsuz şey diagne nin transferinin yatması. İhtimali çok az olsa da o uğursuz dan son bir şey bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt