- 8 Temmuz 2015
- 35.829
- 70.679
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında Sen Etetien(Gomis'in ilk çıkışı Lyon öncesi Sen Etetien'dir,) de biz de Gomis'imizi arıyorduk... Oyuncu profili olarak Gomis gibi fizikli, sağa sola dönüş yapan ,top tutan, ön alan baskısı yapan golcü bir oyuncu.Sen Etetien ile çekişmenin sebebi buydu,benim beklentim büyük;umuyorum ki inşallah çok başarılı olacak.Beyler kabul edelim ki bu transferde kısmetliydik. sentetiyen ile problem yaşamasalardı belki bugün alamayacaktık. Umarım kulübümüzde çok çok başarılı olur efsane olur Mostafa Muhammed.
tamam da mohammed ve özellikle onyekuru transferini en vasıfsız yöneticiler bile yapar. Biri mısırın adı sanı duyulmamış takımından geliyor diğeri zaten bize yanık. Asıl zor olanlar diğerleri. Bunlar kıstas sayılamazHoca irfan Muhammet ve onyekuru dedi. 2 alındı
kesinlikle aynı fikirdeyim hep yazıyorum feghouli dışında sağ kanat yok herkes taylan diyor ama yerine donk,ozornwafor kullanılabilir sağ kanat için alternatif yok sekidikayı da gitti olarak düşünürksek..Sağ kanat lazım ama bahsi bile geçmiyor.
Arda, babel, onyekuru, kerem, halil hiçbiri sağda yapamaz bunların ya
bizim almak isteyeceğimiz her oyuncunun kapısı bu fiyatlardan açılır ona diyeceğim bir şey yok. ama takımının, liginin toplam değeri belli olan bir transfer için bu kadar olay çıkması, yaygarası bana hoş gelmedi.6 milyon dolar yani yaklaşık 5 milyon euro çok para değil.genç oyuncu sonuçta
Umarım çok başarılı olur ve bonservisini de alırız. Ali Koç balonu son dakika araya gitmedi mi?
Ben de bsarili olacagini dusunuyorum, yeter ki adaptasyon sorunu yasamasin veya isteksiz olmasin
Ama
Yani elimizde falcao var ama sakat
bizim ligin gol krali vardi teneke bagladik gonderdik
ve mısırdan çıkmamış ne verecegi belli olmayan riskli bir transfere 6 mln $ verdik, kutlama yapiyoruz
Biz de ilginc kulubuz valla
Umarim hocanin diger istedigi transferler gibi olmaz