Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Girls only yazıyor profilde , giremiyorum.Muhammed'in eşi hikaye atmis. Bilenler baksin
Şubatta beni de çektiler covidden. Sanki yeterince sürünmüyormuşuz gibi4 gündür 90 dan fazla aşı yaptım aşırı yorgunum, yarın 5. Gün ve çok daha yorgun olacağım uyumam lazım ama heyecan yaptım gedson olayı doğru mudur acaba![]()
Hesabın ismi sadece zamalek TV ama orjinalinde zamalek sc TV yani tam ismi yazıyor bu zamalek TV diye ortalıkta dolanan hesap resmi değilNasil yani
Gerçek bir fenerbahçeliymiş meğer.Zamalek kardeş klüp ilan etmek lazım. Montpellier nin bir Başkanı vardı rahmetli. Ben ölmedigim sürece Belhanda fener forması giyemez demişti o aklıma düştü. Keşke vereydin fenere o zaman ah ah
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Basel Salah'ı aldığında da bilinmiyordu. Bunları denemek gerek. 5 milyon euro-6 milyon dolar falan çerez parası diğer Avrupa kulüpleri için. Pandemi sonrası biraz problem olsa da yine de çok rahat verebiliyorlar o paraları. Bize göre yüksek paralar tabii kur yüzünden ama bu risklere girmezsek ve Avrupa'ya oyuncu satamazsak bu devran böyle devam eder.Ben de bsarili olacagini dusunuyorum, yeter ki adaptasyon sorunu yasamasin veya isteksiz olmasin
Ama
Yani elimizde falcao var ama sakat
bizim ligin gol krali vardi teneke bagladik gonderdik
ve mısırdan çıkmamış ne verecegi belli olmayan riskli bir transfere 6 mln $ verdik, kutlama yapiyoruz
Biz de ilginc kulubuz valla
Umarim hocanin diger istedigi transferler gibi olmaz
Girls only yazıyor profilde , giremiyorum.
Renktaş sana da kolay gelsin benim iş aşı devam ettikçe devam...Şubatta beni de çektiler covidden. Sanki yeterince sürünmüyormuşuz gibi3 günüm var aşıda, kolay gelsin