Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir buçuk saattir nöbetin başından okuya okuya 1.sayfadan 111.sayfaya gelmiş bulunmaktayım,Mostafa Mohammed transferi noldu acaba derken bir anda Gedson Fernandes heyecanını da yaşadım.Nöbete katkı sunan tüm renktaşlarıma teşekkür ederim.Bu kadar sayfayı su gibi okudum valla,kalan günlerde de mutlu haberlerle sayfalara yetişilmez umarım:tbr:

Gsc tayfa neredesiniz :) diğer günler sayfalar akıyordu şimdi iş ciddiye bindi kimse yok. Bizimkiler gerçekten kaosu seviyor.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamalek Basın Sözcüsü Issam Salem: "St. Etienne bizim onurumuzu zedeledi. Mostafa'nın Galatasaray'ı istemediği haberlerini Fransa basını yaydı, bu bir yalan. Mostafa Galatasaray'ın Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu biliyor..."

Bunlar ile bir hazırlık maçı yapmamız şart artık.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
virüsten sonra yapalım.

luyindama'yi satip yerini opsiyonsuz kiralik adamla doldurmayiz umarim.

Şunu izledik beğendik, bilen tanıyan yok galiba. Hoca uzun süredir izlettiriyormuş.

Kesinlesmeden bakmam böyle videolara sonra ic gecirmemek icin. Gerci oyuncu gelmeden gene kesinlesmis sayilmaz ama okadar haber ciktigina göre gelir herhalde. Bende izledim artik videoyu, cagneden sonra havada karada toplara böyle sert vuran oyuncu.. ilac gibi gelecek insallah

Zamalek Basın Sözcüsü Issam Salem: "St. Etienne bizim onurumuzu zedeledi. Mostafa'nın Galatasaray'ı istemediği haberlerini Fransa basını yaydı, bu bir yalan. Mostafa Galatasaray'ın Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu biliyor..."

Bunlar ile bir hazırlık maçı yapmamız şart artık.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Has kardeş kulübümüz bundan sonra Zamalekspor.
Kuruş değil duruş ulan.
:sarıkalp::kırmızıkalp:

Kesinlesmeden bakmam böyle videolara sonra ic gecirmemek icin. Gerci oyuncu gelmeden gene kesinlesmis sayilmaz ama okadar haber ciktigina göre gelir herhalde. Bende izledim artik videoyu, cagneden sonra havada karada toplara böyle sert vuran oyuncu.. ilac gibi gelecek insallah
Sezon boyu yüzümüzü güldürecek, güzel anlar yaşatır umarım. Hayırlı olsun. Şutu olması ve top sürebiliyor olması bizim uzun zamandır özlediğimiz şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt