Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte özlediğimiz görüntü

2021-01-28 (10).webp

Mohammed aldık sıra irfanda sonra yedlin hazır olun topunu saha kaldırdığının çocukları malii 6 Şubattada seni alıcaz karımız yapıcaz

burayi okuyan kuslara arapca küfürler yazalim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Mohamed'e 3-5 maç sonra söverler sosyal medyada...

Arap, bedevi vs. Kimse oyuncu ile ilgilenmiyor yeter ki transfer yapalım kafası var.

Seri-Lemina-Nzonzi transferlerinden sonra kimi alırsak alalım 5-6 maç forma ile izlemeden yükselmem. Yorumda yapmam.

Yukarıdaki 3'lü beni çok fena yanılttı. Güzel ders oldu kim gelirse gelsin ama bi 5-6 maç oynasın ondan sonra notumuzu verelim.

Zamalek Basın Sözcüsü Issam Salem: "St. Etienne bizim onurumuzu zedeledi. Mostafa'nın Galatasaray'ı istemediği haberlerini Fransa basını yaydı, bu bir yalan. Mostafa Galatasaray'ın Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu biliyor..."

Bunlar ile bir hazırlık maçı yapmamız şart artık.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Mohamed'e 3-5 maç sonra söverler sosyal medyada...

Arap, bedevi vs. Kimse oyuncu ile ilgilenmiyor yeter ki transfer yapalım kafası var.

Seri-Lemina-Nzonzi transferlerinden sonra kimi alırsak alalım 5-6 maç forma ile izlemeden yükselmem. Yorumda yapmam.

Yukarıdaki 3'lü beni çok fena yanılttı. Güzel ders oldu kim gelirse gelsin ama bir 5-6 maç oynasın ondan sonra notumuzu verelim.
Topa sert vurmasi genc olmasi forvet olmasi ve nefes almasi benim icin yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt